reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
axarai piekny, zgrabniutki brzus i pepuszek taki malenki, slodko wyglada-sexi foteczka:)...nie znam sie ale jak dla mnie to na posladkowy nie wyglada kumpela miala takie ulozenie i Jej brzus bardziej na boki sie rozkladal:p

jasminum woooow a ja myslalam ze u mnie w brzusiu "cyrki" odchodza a u Ciebie rewolucja super udalo Ci sie to uchwycic u mnie to raczej nie mozliwe bo az tak wyrazne nie sa:p

malenstwo brzus malenki za to cyc jaki pokazny:p

Śliczne macie brzuszki:-)
Pochwalę się swoim:-)Jakoś zdjęć kiepska ale nie chce się mi aparatu wyciągać:-)

Załączniki

• 2012-08-13 21.39.26.jpg
    2012-08-13 21.39.26.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 98
  • 2012-08-13 21.40.09.jpg
    2012-08-13 21.40.09.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 95
jasminum woooow a ja myslalam ze u mnie w brzusiu "cyrki" odchodza a u Ciebie rewolucja super udalo Ci sie to uchwycic u mnie to raczej nie mozliwe bo az tak wyrazne nie sa:p

no, ja mam prawie codziennie taką rewolucję, nie wiem co ona tam w brzuchu wyprawia :baffled: Czasami wydaje mi się, że jest jej tak bardzo niewygodnie, że tylko kombinuje i szuka dogodnej pozycji:dry:
Ale naprawdę wolę, jak mi naciska od środka aż do bólu niż się w ogóle nie rusza.

Camilla sliczny i zgrabny ja na ta pore brzus:)

jasminum
juz ktorys raz mamy tak samo mnie tez jak sie wygina i wypina to juz bardziej boli ale np. dzis byla mniej ruchliwa i jak mi wieczorem zafundowala kilka kopniakow w zeberka to przyjelam to z usmiechem na twarzy;P

reklama
Do góry