reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
jedno to to, że dzieciakowi niewygodnie
a drugie to BEZPIECZEŃSTWO !!!

Moim zdaniem tacy ludzie nie powinni mieć dzieci, przecież są zagrożeniam dla życia tego dziecka
Piotruś ma znikome szansze na przeżycie jesli by mieli wypadek ...

boszszsz to się powinno gdzieś zgłosić

Kangurki nie pisz mi o takich rzeczach, bo juz kipię >:D

...kurcze coś mi komp szaleje co chcę napisać posta to mi się net wyłącza :mad:

ale moze teraz sie uda

wróciłysmy od lekarza Jula dostała antytbiotyk, ma ostre zapalenie gardła, teraz śpi biedactwo...

Melanie pisze:
jedno to to, że dzieciakowi niewygodnie
a drugie to BEZPIECZEŃSTWO !!!

Moim zdaniem tacy ludzie nie powinni mieć dzieci, przecież są zagrożeniam dla życia tego dziecka
Piotruś ma znikome szansze na przeżycie jesli by mieli wypadek ...

boszszsz to się powinno gdzieś zgłosić

Kangurki nie pisz mi o takich rzeczach, bo juz kipię >:D

Mel masz 1000% racje!!, też uważam że rodzice powinni być chociaz na tyle odpowiedzialni zeby zadbali o bezpieczeństwo dziecka.
dziwi mnie to ze ludzie o których pisza Kangurki, w sumie wykształceni a nie mają wyobraźni, i nie wiedzą czym może grozić takie zaniedbanie :mad:

uciekam mielić królika na pulpety dla małej
Miłego dzionka
do wieczorka (chyba że padne jak wczoraj)

Ineczka pisze:
Luleczko z czego julcia mogla tego dostac? biedactwo, niech szybko wraca do zdrowia :)

...Ineczko sama nie wiem od czego, lekarka też nie wie, mówi że albo z przegrzania (a chodzi w samym body po domku, a na dworek w sukience) albo z przewiania (mam w domu tylko jedno okno otwarte, i nie ma nawet ruchu powietrza), albo ze zmiany klimatu, no i z tą wersją moge sie zgodzic.

całuski

Zdróweczka dla Juleczki.

Luleczko
witaj ponownie. Myslałam często co u Ciebie i ciesze się że dobrze. Naładowałas akumulatorki i teraz bedzie juz tylko lepiej ;)

U nas dzisiaj był upalny dzień. ( jak zwykle) nad woda niestety nie bylismy bo nie było na to czasu. Ale kupiłam sobie wreszcie strój kapielowy i pobuszowałam troszkę w lumpiku. Dzięń zaliczam do super udanych ;)

Witam drogie Panie
u nas pogoda przepiękna...tzn. nawet za bardzo...skwar się leje nieba ...a tu do pracy treba chodzić. No cóż trudno sie mówi od czwartku bede miała klila dni urlopu to może nad wodę pojedziemy. Mała teraz jest troszkę marudna...kolejne zębiska jej idą...daje babci nieźle popalić. Nie dam rady nadgonić tego co pisałyście. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, że ja bedę tak od czasu do czasu do Was zaglądała i podziwiała Wasze kochane pociech. Jakoś czasu mi na wszystko brakuje :(

Winia !! Jak dobrze, że wróciłaś :-* ;D

Lula
proszę mi tam ładnie pielęgnować Juleczkę, żeby już na weekend była jak nowa :) :) :) :)

reklama
Do góry