reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Izis, byle do przodu, a co do tego to chyba nie macie wątpilwości. jeszcze chwilka i mały biały będzie Wasz. Co do Melnie, Ona i jej najbliżsi jadą do Australii, do krewnego i być może na stałe, byle dalej od nieproszonych "gości"

Martusiu, nie wypada, ale co tam, buziaki dla Męża ;D

Baasiu, Melanie, z tymi testami to jest tak. Przychodzisz obryta na egzamin a tu pada pytanie, : która z podanych odpowiedzi nie jest niepoprawna...albo, hmmm...jakby tu aobrazować absurd tego typu egzaminów...

np. kolor Waszych oczyu. Wiecie jaki macie kolor, prawda ? Macie więc na ten temat wiedzę i egzamin powinien być na 6.
Ale dostajecie pytanie:
Kiedy patrzysz do lustra Twój kolor oczu jest :
A. niebieski o zachodzie słońca, szary nad morzem, zielony jak mam okres, szaro-zielony kiedy się wściekam
B, niebieski, ale nie zawsze
C. nie mam lusterka

reklama
hopu hopu!!! ;D

witam wszystkie wrześnióweczki!
cholera na tym wyjeżdzie zorientowałam się że chyba trochę jestem od Was uzależniona :)
weekendzik udany, Rozulka czuła się tam rewelacyjnie.

uciekam teraz wykąpać tego łobuza, ale pewnie jakaś siła później i tak mnie tu ściągnie. :laugh:

a co do testów, to ja nigdy nie potrafiłam ich pisać, zawsze miałam problem, bo ani ściągać nie umiem ani nie mam szczęścia w grach losowych ;D z testów zawsze max. miałam 3

wszytkiego najlepszego dla mężusia Martusiu

dzionek nam szybko minoł dzissiaj gdyby mnie promotor dopuscił bym się broniła a atk du.. i dopiero wrzesien ale ciesze sie bo moja kolezanka ma juz dyplom i czeka teraz na mnie

Izis doskonale Cie rozumiem, mieszkania nie sprzedaje sie codziennie i dlatego tyle rzeczy zaskakuje i ciezko sie przed nimi ustrzec, tyle biurokracji ::)
trzymam kciuki, zeby juz bylo po sprawie ;D
Tuniu jak dobrze, ze uzaleznienie nie pozwolilo Ci opuscic nas na dluzej, bo im nas wiecej tym weselej ;D
Koreczku, nic sie nie martw, dluzej postudiujesz ;D

co do testow to u mnie rezultaty w kratke, raz zaliczalam rewelacyjnie a innym razem szkoda mowic ;D

Martusiu od nas tez wysciskaj meza i zycz mu zeby zawsze Was tak kochal, bo ma w domku najwspanialsze dwa skarby na swiecie ;D

udalo nam sie dzis wyskoczyc na basen, Milenka w szatni i chwilke na basenie byla przestraszona, ale pozniej jak sie rozbrykala to smigala tak, ze nie moglismy za nia nadazyc, przebierala tak szybko raczkami i nozkami jakby jej ktos motorek podczepil
jak wyszlismy z wody to miala juz zimne raczki, myslalam, ze bedzie plakac, ale grzecznie czekala az tatus sie jeszcze wyszaleje w wodzie i tak nam zeszlo cale popoludnie ;D

no ql, pisałam notkę i mi się skasowała:/

to teraz w skrócie:)siedzimy sobie nad jeziorkiem przez cały wolny czas, brakuje mi tam tylko neta:)
dziś na szczęście Damian polazł do pracy, po południu pojedziemy się wykąpać:)

no i wczoraj byliśmy oglądać nasze przyszłe mieszkanko, najbardziej optymistyczna wersja pozwala nam wierzyć że święta spędzimy na swoim, przez co nasz ślub kościelny kolejny raz odwleka się do niewiadomo kiedy
leżymy z kasą:/
no i firma budowlana sobie leci, nawet okien nie wstawili:/

ale to nic:)

w niedzielę wieczorem była u nas rodzinka przejazdem, bo jechali z Łodzi do Gdyni na wakacje:)
to takie małżeństwo 2 lekarzy, mają córkę 12 letnią i synka 4 mce starszego od Maksia. Ten mały nazywa się Piotruś:)
No i przyjeżdżają pod domek, wychodzą z samochodu a ten ich mały skleszczony w foteliku do 13 kg:)Bo oni nie wiedzieli że fotelik już za mały, bo nie jeżdżą z dzieckiem samochodem:)Dzięki temu Piotruś wymiotował całą drogę:p
Dają mu do picia w 40 stopniowym upale podgrzewaną herbatkę:)przynieśli butelkę z rozgrzanego samochodu i podgrzewali w mikrofali
biedne dziecko
W ogóle to tacy zakręceni ludzie że szok;/ Piotruś urodził się przez cc w dniu kiedy jego dziadek miał urodziny. Wszystko było zaplanowane pół roku wcześniej:)
a Piotruś dopiero zaczyna raczkować bo cały czas spędzał w chodziku, bo zajmuje się nim 70letnia ledwochodząca babcia

hm
Maks przy nim wygląda jak prawdziwe dziecko szczęścia:)

to tyle, uciekam bo mój troll mnie woła
miłego dzionka:)

Witam :)

Moj maz dziekuje za wszystkie zyczonka :D
Bardzo byl szczesliwy jak sobie poczytal te wszystkie posty skierowane do niego ;D ;D ;D
Powiedizal, ze moze nie wypada ale zono daj im dziubka ode mnie :)
Wiec daje :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ;D ;D ;D

Poszlismy wczoraj pozno spac ;D a nasza gwiazda wczesnie wstala i juz nie che sie z mamusia polozyc, a ja jestem nieoprzytomna :p
Chetnie bym pospala jeszcze :D :D

Wlasnie pije kawke wiec moze sie niedlugo rozbudze. Mam nadzieje.

kangurki wspolczuje Piotrusiowi. Jego rodzice powinni przejsc cos takiego jak on to by wiedzieli jak to jest siedizec w zamalym fotelu czy pic goraca herbate w upal. Paranoja.

Milego dzionka mamusie :)

Martusia a ja wczoraj chciałam jeszcze Twojemu mężowi złożyć życzenia ale padłam po 20 jak kawka :p

więc niestety składam spóźnione życzenia

WSZYSTKIEGO NAJDEBEŚCIEJSZEGO PRZEMKU !!!! ;D ;D ;D ;D ;D

a buziaka już sobie wzięłam ;D

reklama
Dzieki Melunia w imieniu mojego meza ;D ;D ;D

Tak sie chlop cieszyl, ze od tylu dziewczyn zyczonka otrzymal, bo zaden znajomy o nim nie pamietal :(
Co za swinie :p :p To nie znajomi a obcy chyba ::)

Ciekawe czy o mnie beda pamietali ;D ;D ;D Jak znam zycie to pewnie nie ;)

Do góry