Izis, byle do przodu, a co do tego to chyba nie macie wątpilwości. jeszcze chwilka i mały biały będzie Wasz. Co do Melnie, Ona i jej najbliżsi jadą do Australii, do krewnego i być może na stałe, byle dalej od nieproszonych "gości"
Martusiu, nie wypada, ale co tam, buziaki dla Męża ;D
Baasiu, Melanie, z tymi testami to jest tak. Przychodzisz obryta na egzamin a tu pada pytanie, : która z podanych odpowiedzi nie jest niepoprawna...albo, hmmm...jakby tu aobrazować absurd tego typu egzaminów...
np. kolor Waszych oczyu. Wiecie jaki macie kolor, prawda ? Macie więc na ten temat wiedzę i egzamin powinien być na 6.
Ale dostajecie pytanie:
Kiedy patrzysz do lustra Twój kolor oczu jest :
A. niebieski o zachodzie słońca, szary nad morzem, zielony jak mam okres, szaro-zielony kiedy się wściekam
B, niebieski, ale nie zawsze
C. nie mam lusterka
Martusiu, nie wypada, ale co tam, buziaki dla Męża ;D
Baasiu, Melanie, z tymi testami to jest tak. Przychodzisz obryta na egzamin a tu pada pytanie, : która z podanych odpowiedzi nie jest niepoprawna...albo, hmmm...jakby tu aobrazować absurd tego typu egzaminów...
np. kolor Waszych oczyu. Wiecie jaki macie kolor, prawda ? Macie więc na ten temat wiedzę i egzamin powinien być na 6.
Ale dostajecie pytanie:
Kiedy patrzysz do lustra Twój kolor oczu jest :
A. niebieski o zachodzie słońca, szary nad morzem, zielony jak mam okres, szaro-zielony kiedy się wściekam
B, niebieski, ale nie zawsze
C. nie mam lusterka