reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie dopiero zobaczylam Twojego wczorajszego posta "koszykowego" - jestes ASEM! ;D ;D
A jesli zrobilo Ci sie glupio, to sie nie przejmuj, mi sie takie rzeczy czesto zdazaja ;)... nawet przed ciaza, a teraz jestem szczegolnie roztrzepana... ;D

reklama
Bardzo Wam współczuję Gabi:( Szybko zdecydowaliście się na drugiego maluszka? Kiedy odeszło Wasze dzieciątko? Nasz Aruś odszedł dokładnie w dniu w którym skończyłam 21 tydzień ciąży...

Cześć Dziewczyny ;)

Ale dzisiaj pospałam, szo!. Wczoraj mnie tak zmogło po tym sprzątaniu że już nie miałam siły tu wpaść a dzisiaj wstałam o 10,00! ::) ::)
Teraz będę gonić z domowymi obowiązkami bo za godzinę mój syn wraca z przedszkola i napewno się nie wyrobię.Dobrze, że pogoda dzisiaj sobie troszkę odpuściła,przynajmniej nie jest tak duszno. :) :)

Trzymajcie się dziewczęta, miłego i spokojnego dnia Wan wszystkim życzę. ;) :laugh:

A Tobie Kociak dodatkowo powodzenia u pana doktora i na usg i daj potem znać co z Tobą i z Dzidziusiem.. I dbaj Kochana o siebie

heyo:)mam nadzieje ze u was cos lepsza pogoda, bo ja nie mam czym oddychać-czuję się jakby chmury próbowały mnie przygnieść:/mały spał godzinę w nocy a ja razem z nim:)skopał mnie dokładnie:)ale mam już dobre czereśnie na drzewku:D

Banus no to super. ja tez powinnam lezec ale slabo mi to wychodzi. nie przemeczm sie i uwazam na siebie, powinno byc ok.
pomysl nad wtorkiem lub czwartkiem jakos w ciagu dnia, przyatakujemy ktorys szpital z listy.

Ugotowałam wieeelki gar fasolki po bretońsku  ;D Lubicie? Jest tego tyle ze dla wszystkich z forum by starczyło ;) Ale sie zgrzałam przy tym gotowaniu! A jeszcze okno mam w kuchni zepsute i otworzyć nie mogłam :( Ale fasolka pycha!  ;D

hejka anija:) no mam ślub i już nie mogę się doczekać:)))właściwie to nie chcieliśmy go brać, ale jako małżeństwo będzie łatwiej dostać zasiłki, stypendium itp:)no i tak się napaliłam, że czekam jak głupia:)mój przyszły też, a nigdy bym go nie podejrzewała:)
fasolka-od tego rośnie brzuch:))))))) ;D

reklama
Ines fasolka mmmmmmmmmm właśnie dzisiaj sobie wymyśliłam że zjadłabym ją sobie, albo BÓB pycha.....Wpadnę do Ciebie na porcyjkę ok? ;)

Anija odpoczywaj jak pan doktor kazał, żebyś nam nie napędziła takiego stracha jak Kociak ;) ;)

Do góry