reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Znalazłam lepszą furę dla Ryśki: tylko 1950 złociszy
661.jpg

pomocy!!!!

padam na twarz.
piszę tą nieszczęsną pracę i k@#% mać wymodziłam dzisiaj 4 strony. jak będę pisać w takim tempie to nawet za rok w grudniu się nie obronię!
najgorsze nie jest to że mi sie nie chce bo się chce, tylko jestem tak zaje... ambitna, że znalazłam sobie temat na który literatury brak i wszystko wymyślam sama (no w oparciu o 3 książki!!!! w którym autorzy siebie nawzajem cytują ;D )
rewelka.

wypiłam taką kawę, że jutra chyba nie dożyję. łapy mi się telepią i już nic nie widzę, bo nie mogę znależć okularów, a że trochę ślepa jestem to już kompletna tragedia.

położyłabym się spać, ale jak dzisiaj nie napiszę to jutro tym bardziej, bo rodzice wyjeżdżają i sama się będę musiała zatroszczyć o mojego kochanego łobuza.
dzisiaj na spacerze Rozi wycięła numer z płaczem i biedna Olusia musiała ją nieść do domu na rękach :) mi nigdy tak nie zrobiła ;D
Rozulka pięknie mówi mama od wczoraj, a jakiś tydzień wcześniej zaczęła mówić tata, co mnie po prostu wyprowadziło z równowagi, bo przecież ja jej tego nigdy nie uczyłam.Broń Boże!!!
ale zreflektowała się dziewczyna i powiedziała mama.
w ogóle bardzo dużo mówi.
siedzi tez całkiem nieźle, ale nie raczkuje, tyłek jej ciąży :)

a ta wysypka to chyba jednak słońce. nie jestem pewna, ale Rozi jest na obserwacji :)

Melanie, te butki rewelka i jedne i drugie. dla mnie chyba jednak lepsze te balerinki, bo nie lubie obcasów, tzn lubię ale bardzo rzadko noszę, a gosiczki to już zupełny czad i jak dla mnie bomba ;D

no i tym sposobem miałabym już 4,5 strony, ale nie mam ;D

dobranoc robaczki!!!!!

Gosiczka pisze:
Znalazłam lepszą furę dla Ryśki: tylko 1950 złociszy
661.jpg

wypasiona

jak powie:
mamusiu kocham Cie
to jej taką kupię ;D

Tuniu ja niestety nie jestem taka ambitna jak Ty i pisałam moją pracę na baaardzo powszechny temat
ale podziwniam Cię bardzo :)

pisałas posta prawie równo o północy - wtedy już chyba wszystkie spałyśmy ;)
a my mieliśmy dzisiaj pobudkę o 5 :p
i Paris pobija wszelkie rekordy
200ml wypiła na 1 raz w nocy, a rano 270 ml :o :o :o :o :o
dodam, że przedtem wypiła na raz najwięcej 180 ml.
teraz fika po pokoju i szuka nowych zabawek
najdłużej bawiła się sznurkiem od tatowych spodenek sportowych ;D

Brawo dla Rozi za : -mama

Dzień dobry
Dawno mnie tu nie było i nawet czasu nie miałam żeby Was poczytać. Więc mam straszne zaległości ...pewnie nie do nadrobienia. No ale cóż...mówi sie trudno i żyje się dalej. Za oknem u nas już się zieleni...ale temperatura sięga do 12 najwyżej. Więc sobie nie pozwalamy jeszcze na spacery bez kurtek i czapeczek :p
Natalia też strajkuje w wóżeczku...pojeździ w nim trochę i juz by chciała na nóżki. Więc cały czas się wykłóca....no chyba, że uda się ją uspać. ;D

Oj Tunia bidulko, gdybyś mieszkała bliżej to popilnowałabym Rozalki trochę żebyś odpoczęła i napisała trochę pracy. Trzymaj się, buziaki dla Ciebie i Rozi.

Winia, Natalka po prostu wie czego chce. Na szczęście Kubiszon jeszcze grzeczny w wózku. Zresztą on dopiero od wczoraj siedzi dłużej niż 5 sekund, więc jeszcze nie za wiele się może wiercic.

Gosicza wszystko jeszcze przed Tobą.
My dzisiej też mieliśmy pobudkę o 5.30. Te moje dziecko nie zna litości. Ale za to mogłam trochę na forum poczytać. Więc są jakieś plusy rannego wstawania.
Ja dziś się wybieram na nocny wypad do klubu z kumpelami z pracy. Okrągłe 30-te urodziny kumpela obchodzi. Mam nadzieję, że się wybawię ;D

hello:D
my dziś pobudke mieliśmy o 6

a wcześniej 10 razy w nocy:p
padam:/

Damian zaraz jedzie do szkoły i wróci wieczorem a ja tu chyba zdechne;p
a za oknem śliczny DESZCZ ;D

reklama
Bry :)
Dzieciaki się dzisiaj chyba zmówiły bo Mati też wstał o 6 ;D
Kangurki moj też jedzie do szkoły, wiem co czujesz :)
Winia zazdroszczę wypadu, ja nie byłam w klubie od mniej więcej roku :( udanej zabawy życzę :)

Do góry