reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Wiecie co dziewczyny ja to ide lepiej spac Bo komputer zle skonczy Forum mi dzisiaj tak kiepsko chodzi ze szalu dostaje !! :mad: Dobranoc

dzień dobry dziewczyny!
ja na nogach już od 6!
dziecko w szkole, zakupy zrobione, śniadanie zjedzone ;)
pasuje coś zrobić w domu,może okna jakieś umyje.wczoraj nic nie zrobiłam,nie czułam się najlepiej!
miłego dnia życzę ;D ;D ;D

Ale z Ciebie ranny ptaszek marta3x :D
ja sie dopiero rozkrecam
wczoraj troche przesadzilam z siedzeniem przy kompie i przy maszynie do szycia i mnie brzuszek pobolewal, a jeszcze musze ze 3 pary spodenek na leto uszyc coreczce znajomych
udalo mi sie zdobyc taki material w naprawde ladna "łączke" i uszylam topik na ramiaczkach marszczony gumeczkami i spodenki z falbankami :D takie cukierkowe, ze az mdli :D ale dla 1,5 rocznej ksiezniczki idealne; najgorsze, ze to dzisiaj jedzie do malej i od razu nie zobacze jak w tym bedzie wygladac :(

Ineczka - pokaż co tam uszyłaś :)

Wczoraj formu kiepsko chodziło, więc dałam sobie spokój.
Dzisiaj wybieram sie z koleżankami na miasto.
Jakieś zakupki czy coś...
Idę z ta koleżanką co 25 kwietnia urodziła chłopca i jeszcze z taka jedną co ma juz nas dośc , bo my ciągle gadamy o dzieciach i ciazy ;D ;D ;D

reklama
Melanie 100 lat!!! Wiwat i niech zyyyyje naaaaaam :D

Swietowac urodzinki bedziesz?

Zrobie zaraz jakies zdjecie ciuszkom jak to zdolam wyprasowac - za duzo falbanek wiec mi zejdzie :), ale nie bedzie wygladac zbyt efektownie, bo nie mam modeleczki :D

Do góry