reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Wiecie co dziewczyny ja to ide lepiej spac Bo komputer zle skonczy Forum mi dzisiaj tak kiepsko chodzi ze szalu dostaje !! :mad: Dobranoc

dzień dobry dziewczyny!
ja na nogach już od 6!
dziecko w szkole, zakupy zrobione, śniadanie zjedzone ;)
pasuje coś zrobić w domu,może okna jakieś umyje.wczoraj nic nie zrobiłam,nie czułam się najlepiej!
miłego dnia życzę ;D ;D ;D

Ale z Ciebie ranny ptaszek marta3x :D
ja sie dopiero rozkrecam
wczoraj troche przesadzilam z siedzeniem przy kompie i przy maszynie do szycia i mnie brzuszek pobolewal, a jeszcze musze ze 3 pary spodenek na leto uszyc coreczce znajomych
udalo mi sie zdobyc taki material w naprawde ladna "łączke" i uszylam topik na ramiaczkach marszczony gumeczkami i spodenki z falbankami :D takie cukierkowe, ze az mdli :D ale dla 1,5 rocznej ksiezniczki idealne; najgorsze, ze to dzisiaj jedzie do malej i od razu nie zobacze jak w tym bedzie wygladac :(

Ineczka - pokaż co tam uszyłaś :)

Wczoraj formu kiepsko chodziło, więc dałam sobie spokój.
Dzisiaj wybieram sie z koleżankami na miasto.
Jakieś zakupki czy coś...
Idę z ta koleżanką co 25 kwietnia urodziła chłopca i jeszcze z taka jedną co ma juz nas dośc , bo my ciągle gadamy o dzieciach i ciazy ;D ;D ;D

reklama
Melanie 100 lat!!! Wiwat i niech zyyyyje naaaaaam :D

Swietowac urodzinki bedziesz?

Zrobie zaraz jakies zdjecie ciuszkom jak to zdolam wyprasowac - za duzo falbanek wiec mi zejdzie :), ale nie bedzie wygladac zbyt efektownie, bo nie mam modeleczki :D

Do góry