reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
witam o poranku,
slonce jest wprawdzie ale wieje zimnem kurka
a ja taka ladna sukamane nabylam no, szlak!
;)

mam dzis studniuwke, zapraszam na balet :D

Ide sie wziasc troche za porzadek Pranie wstawilam Zobacze za ile bede latac ze sciera i wycierac cale mieszkanie ;D ;D ;D ;D ;D W sumie nie bede musiala marnowac wody do mycia podlogi i jakich kolwiek srodkow do jej mycia bedzie proszek z plynem ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ja juz po koapieli chyba bede musiała zamontowac kabine prysznicowa bo ciezko mi sie z wanny podnies a jak myje włosy to juz jest katusza zeby sie pozniej z pozycji lezacej wrocic do siedzacej

Ja zawsze mylam po kapieli glowe bo mialam dlugie wlosy i mi sie plataly :mad: :mad: :mad: Wiec jak sie mialam nachylac nad wanna to ostatnio mylam glowe co 2 tygodnie ::) ::) ::) Nie mialam sily sie nachylac balam sie ze wpadne do wanny ;D ;D

Kociak, to dawaj to pranie a ja Ci potem odeślę razem z moim do prasowania ;D

Ja na razie nie mam problemów z wychodzeniem z wanny i z myciem głowy, chociaż brzuchol mam większy niż Melanie ;) A głowę też myję po kąpieli nad wanną. Kociak nie bój się nie wlecisz do wanny :laugh: :laugh:

Anija, to o której ta impreza?? Później zrobimy powtórkę u mnie ;) ;)

Aniulka ja mam bardzo mala lazienke wanna jest pod sciana obok wanny stoi pralka i wiaderka z bielzna wiec jest mala luka na wejscie do wanny A jak sie poslizgne jak poleje woda podloge ?? ;D ;D ;D ja mam pecha i jestem do wszystkiego zdolna Wiec w moim przypadku jest to mozliwe juz raz wpadlam ;D ;D ;D ;D

reklama
Oj Kociaczku ;D ;D
wiesz ja mam do wanny taką matę antypoślizgową do kąpania Kuby. ostatnio z niej korzystam jak się kąpię, żeby uniknąć poslizgu :)

Do góry