reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kurcze Jeszcze limitu nie wyczerpalam :):):):)
Musze zaczac ogladac pogode to bede wiedziec kiedy bedzie ciepelko :)

Tak sie mialam spytac Budyn jest zdrowy ??

reklama
Kanapkę robi sie szybciej niz budyń
no i nie trzeba czekać aż ostygnie chociaż trochę

dobra, to ja zmykam, bo dzień uciaka a trzeba jeszcze kilka sprawek na mieście załatwić
wczoraj zauważyłam ze w lewej tylnej oponie mam dużą śróbę
a w lewej przedniej gwóźdź

moje opony są chyba z magnesu
lece do wulkanizatora, niech ratuje moje opony

Cześć Marudy! ;)

Gdzie Wy mieszkacie?? Na Syberii czy jak??? U mnie piękne słoneczko i o wiele cieplej niż wczoraj ;D ;D

Melanie tak to jest jak się po krawężnikach jeździ ;D ;D to się śruby łapie :p

Kociak jedz budyń, kisiel, kaszkę to przytyjesz... jak tak bardzo chcesz :laugh: ;)

Ja miałam dzisiaj bardzo pracowity poranek, od 7 na nogach i cały czas coś dłubię. Usiadłam na chwilkę wytchnienia. Za godzinę do przedszkola, a po południu na piknik z okazji dnia dziecka i dnia mamy i taty. Mój Kuba będzie bocianem ;)

Idę obejrzeć sesję Melanie i znikam wywiesić drugą porcę prania :)

Miłego dnia wszystkim życzę. Pa pa

Aniulka u mnie jakies tam niby slonce chce wyjsc ale cos mu sie nie udaje :)
A co do prania to ci moge dac troszke U nas cos sie stalo z wanna i wylewa na mieszkanie wiec nie ma prania ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
u mnie tez niema kto prania zrobic dlatego wczoraj moja sukienke zaniosłam do swego chłopa bo mi sie w rekach niechciało samemu prac a tak on mi juz wczoraj wyprał i powiesił i dzisiaj juz pojde ja odebrac kochany ten moj przeszły mezus taki kochany ze wczoraj jak chciałam sie troche "poprzytulac" to zasnoł z głowa przy moich piersiach i nawet jak juz szłam sobie do domku pozno wieczorem to sie nie obudził

Do góry