reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie !!

Witam nową wrzesnióweczkę Oluska miło mi :)

wpadam na chwilkę poczytać co u Was.

U mnie kryzys z Małą, już czasami nie wyrabiam, dziś normalnie siedziałąm w nocy i ryczałam, bo nie byłam w stanie własnego dziecka nosić, bo mi kręgosłup wysiadł :( :(..koszmar jakis moja Jula wstaje co godzinę na jedzenie, mimo ze na noc dostaje mleko2 i wypija około 200ml... :( mam dość :(

reklama
Ojej współczuję Ci Luleczko, a ja myślałam, że u mnie jest źle.

Może też jej zębulki idą ??? Albo mleczko trzeba zmienić, no sama nie wiemco Ci poradzić.

witajcie!jestem nowa na forum, a moje dzieciątko choć wrześniowe to powinno przyjść na świat na Mikołaja!choć trochę już przeżyłale jest dzielny i silny.chociaż zaczął wczoraj kaszleć i ma katar. no i spanikowaliśmy i pojechaliśmy do szpitala.A lekarka że dziecko zdrowe.no i zgupiałam.no i dalej mnie to niepokoi z czego ten kaszel.A może to jaka alergia?Pozdrowienia Mamuśki! :)

Dzień doberek :)
U nas nocka w normie :) tylko w dzień coś spać nie za bardzo Mati chce:/
Witam nowe wrześnióweczki :D
Ja nie mam żdnego problemu z dostaniem się na profil ::)
Do zobaczonka wieczorkiem jak połowica do pracy pójdzie;D

Witam serdecznie nowe mamusie. Czujcie sie dobrze wsrod nas ;)

Miyu masz swietna "reklame" pod suwaczkiem :laugh:
Az korci mnie, zeby zadzwonic na skypea i uslyszec twoj glos ;D ;)

U nas pogoda taka sobie,ale i tak siedzimy w domciu bo Antkowy dalej chory.
Dzisiaj maz mi zrobil prezencik i zabral malego na dol, a ja sobie pochrapalam do 12.00 ;D ;D
Teraz robi obiad,a ja sie relaksuje przy Was. ;D

witam nowe koleżanki ;D

anineczko !!! :) :) :) :) :)
Kochana z okazji tego, że się postarzałaś o 1 rok ;D życzę Tobie spełnenia marzeń o cudownym domku, żeby spełniło się wszystko co tylko zapragniesz
i żeby Twoja rodzina zawsze była blisko Ciebie i wiecznego słonka na niebie :-* :-* :-* :-* :-*

i takiego widoku na swój garaż
;D

Anineczko ja równiez życzę Tobie wszystkiego co Najlesze, dużo radości na codzień i mało trosk, wiele szcześcia w zyciu i żebyś mogła isc przez Świat z uśmiechem na ustach!!!!

reklama
Anineczko ja również życzę Ci samego szczęścia, miłości i spełnienia wszystkich marzeń. I żeby Antoś rósł zdrowy i pogodny!

Do góry