reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja też bym się napiła...a tu w lodówce tylko wódka, nawet piwka nie ma :) A wódki to tak głupio mi samej pic, hihi

reklama
A mnie to nawet 6 nie przeraża (a tak właśnie wstaję), bo Maciek i tak o tej godzinie jest na maksa obudzony i gotowy do zabawy.

Anineczko, wszystkiego naj naj naj.
jełop ze mnie, że tak późno, stąd ta niezapominajka :)

kwiatybotaniczny019zb.jpg

Aniulka pisze:
Sto lat kochaniutka, spełnienia wszystkich marzeń, przeprowadzki do nowego domku, zadowolenia z mężusia i synusia, powodzenia w pracy i samych słodkich chwil.
02.jpg

Się przyłączamy pełną uśmiechniętą gębą, sto lat kumo

tunia pisze:
Anineczko, wszystkiego naj naj naj.
jełop ze mnie, że tak późno, stąd ta niezapominajka :)

kwiatybotaniczny010dc.jpg
hi hi hi ten jełop przypomniał mi naszego Kociaka który zanurkował pewnie w domu u taty gdzie nie ma internetu... Kociak!!! słyszysz nas????

No mnie tez przeraża to wstawanie. Nienawidzę tego! Tak odzwyczaiłam się od wstawania, że nie słysze budzika kiedy mąz wstaje. Powinnam juz dawno spać. Ale co zrobić jak mi się nie chce????

kurde niezapominajka miała być duuuża, hmmm nie wyszło :)

a jełop to tak wyjątkowo, zawsze mówię jełopek

a kiedys też myślałam o Kociaku!!!Kociak hop hop!!!

reklama
mam dzisiaj gości, brat światowiec i jego love zaszczycli nasze progi ( prosto z UK) więc nie mam chwlowo natchnienia na dłuże randewu z Wami , ale jutro,...jutro, to sobię odbiję,
buzialki kochane mamuski :-* :-* :-* :-* :-*

Tosiek, zdrowiej szybciutko :-* :-* :-*

Do góry