reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Joanka pisze:

Grooha
, no jak to błoto i ponuro ? u nas, (też we Wrcku) było dziś pięknie i słonecznie i ciepło i aż do domu mi się nie chciało wracać więc spacer przedłużaliśmy na maksa ( Maksiu ;D :-* :-* :-*)

taki mam widok z okna, a na spacerze owszem przyjemnie, szkoda tylko, że nie wszędzie śnieg odgarnięty (cz bardziej lód) i ciężko jechać wózkiem

I dzien doooobry ;)

chociaz noc dobra nie byla...
standartowo - Arisa szalala ::)
ale rozszaleli sie tez sasiedzi nad nami :mad:
lby im pourywam
szkoda, ze nasz Michas tylko groznie wyglada, bo bym go podpuscila ;)

a u nas sloneczko
wiosennie bije po oczach
dzis wezme na spacer okularensy
bo znowu wroce slepa 8)

Witam serdecznie!
U nas nocka minela jak zawsze niunka obudzila sie o 3.40 na jedzonko, po czym zaraz usnela i zrobila nam koncercik z pobudka o 7 wzielam ja do naszego lozeczka zjadla sobie i pospala do 10 :)

Ja jestem tu tylko na chwilke bo szukam nr. konta Pawelka Pokory bo zaraz bede PITa wypelniac :D

Narazie laseczki bede potem papatki

Dzień dobry ;D ;D ;D ;D

Wpadłam poczytac co słychac u Was od wczoraj. No troszkę napisałyście i nie wiem od czego zacząc czytanie.

Dziękuję za słowa otuchy na temat pracy. Wczoraj było juz całkiem po staremu. Wdrożyłam się spowrotem w zakres swoich obowiązkow i poczułam jakbym nigdy nie miała przerwy w pracy.
Dzisiaj jestem trochę nie wyspana bo moje 3 szczęście plus teściowie nie bardzo dali mi postać... no ale cóz, dzisiaj sobota, pełna chata więc czego można było się spodziewać?? Odeśpię wieczorem.

Pogoda u nas nieciekawa. Zero słoneczka. Wysłałam moich chłopców na spacerek a sama myk na bb. :D :D :D

Lece poczytac na inne wąteczki.

Cześć dziewczyny

Strasznie fajnie przeczytać tyle miłych słów.Pewnie jeszcze przez jakiś czas będe was zasypywała zaległymi zdjęciami..., to może sobie cos jeszcze upatrzycie ;D
Dopiero teraz mogłam dopaść do kompa, bo weekend i okupacja trwa, mąż ma manewry ale zrobił sobie przerwę na małą drzemkę

Winia, ja mam jasne panele ale i tak brudki widać a czasami to nawet koty, bo mam psa goldena i niezły z niego sierściuch.Kiedyś to bez przerwy jeżdziłam na szmacie ale wyluzowałam, bo za dużo czasu mnie to kosztowało no i nie jestem pedantką

Joanka, ściana faktycznie przemalowana przed narodzinami Haneczki- ale masz oko ::). Dzielnica to Piątkowo w pobliżu Suchego Lasu i Moraska

Izis, czapkę podkradłam Jaculkowi, bo też mi się podoba

Cześć
dziewczyny
miałam dzis super humor na poczatku dnia ,bo napisałm prawie 2 rozdziały pracy i poszłem oddac promotorwi ,na co on mnie tak zjeb... że mi sie odechciało i lekka załamka , ale postaram sie być twarda i jakoś damy rade

ale potem znowu mi się humoprek poprawił jak zajecia, :p które planowo miałam miec do 20 25 skróciły sie do 16 hihihi

witam :)

my zaczęliśmy dzień od basenu, to już 6 sobota basenowa :)
potem odwiedziliśmy moją mamę w szpitalu - Paris została z tatą w samochodzie, bo to różnie bywa z tymi szpitalami :p
a póxniej pojechaliśmy do Torunia, mąz załatwił co chciał - chwilke pospacerowaliśmy po starówce bo piździło :p
potem wpadliśmy do restauracji Zamkowej - na skarpie prawie nad samą Wisłą -
rany ja się tam czas zatrzymał - jakie obrusiki :p jaki wystrój :p jakie kelnerki :p jakie jedzienie :p :p :p :p :p :p :p :p :p
i jakie ceny ;D

reklama
Do góry