reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kurczę,normalnie brak czasu,niby nic nie robię ale zawsze coś :-);-)....już chałupkę ogarnęłam-robię to od tygodnia,no bo jakby inaczej w końcu jestem cieżarówka i na nie które rzeczy trza oko przymknąć :-D po prostu brak sił :tak::-(.....jutro zaczynam pichcenie w kuchni ale po troszeczku bez przesady nie ma co szaleć o !!!!!! Troche pochodzimy po rodzince i troszke w domciu nawet w drugi dzien mamy gosci ;-):tak:;-)......ale jeszcze zawitam do Was laseczki wiec zyczen narazie nie składam :-)....

Marta,masz powera co do tych przygotowań na świeta,fajnie takie potrawy,mnaim,mniam,tylko nie przesadzaj przy garach,troche luzu....:-D:tak:;-)

spadam do psiapsiółki na kawusię :-) troche laby mi sie przyda :-)

reklama

Pisanych jajeczek,

Wierzbowych bazieczek,
Kiełbasy święconej,
Dużo chrzanu do niej.
Serca szczerego,
Domu ciepłego.
W poniedziałek kubeł wody,
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
Zmartwychwstania duszy
I wiosny po uszy.

zajaczek.jpg

dalmatek586rt0t.gif

Witam:-)
no i po świętach:-)
jak dziewczyny wam mineły bo o mnie rodzinnie i wesoło :tak:
tylko znowu przesadziłam z jedzeniem :zawstydzona/y: i waga moja ma wiele do życzenia:szok: poniedziałek był mooookry:tak::-D:-D:-D

Wszystkim Miłego dzionka:tak::-)

Witam laseczki :-):-):-)

....i po świętach....szybko zleciało,u mnie także wesoło i rodzinnie minęły :-);-):-) ...zajączek przykicał,z prezencików wszyscy zadowoleni,nawet mojej dzidzi w brzusiu zajączek nie ominął :-):-):-),a poza tym to w sumie nie odpoczęłam bo takie siedzenie przy stole też jest męczące,echhh,śmiali się ze mnie że mnie kolana bolą od siedzenia ale jaki chłop zrozumie ciężarną kobietkę :no:;-):no:.......

Pozdrawiam serdecznie :-):-):-)

Witam

Swieta swieta i po swietach i tylko dodatkowe kilogramy zostaly ;-)

Niedawno wstalam :-p Ale ze mnie spioch :rofl2: Ale to tylko dlatego, ze wczoraj tzn dzis poszlismy spac przed 5 :-D Rozgadalismy sie w lozku :biggrin2: Wzielo nas na wspominki :biggrin2: Tak nam sie fajnie rozmawialo, ze nawet nie wiem kiedy nam 5 godzinek zlecialo ;-)

Dzis musimy sie wybrac na zakupy, corcia tak podosla nawet nie wiem kiedy, ze wszystkie rajstopki wisza w jej w kroku :baffled:

Milego dnia mamuski :biggrin2:

Witam sie poświątecznie :-)u nas tez bylo rodzinnie i wesolo.
starsznie przezylam ten pozar w kamieniu pomorskim,wiec poniedzielek nie byl juz tak bardzo wesoly ale za to najedzony brzuch do dzis czuje:tak:ciasta zostalo i zeby sie nie zmarnowalo to trzeba je jesc;-)wiec akcja lato musi poczekac jeszcze:-D

dzis bylysmy na dlugasnym spacerku w lesie...cudowna pogoda,Jula siedzi teraz ledwo zywa,zmeczona jest i musze pilnowac zeby nie zasnela.

Pozdrawiam:-)

Witam słoneczka:-):-):-)

Po piątkowym Usg stwierdziłam że nie wytrzymam kolejnego miesiąca w niepewności i wczoraj poszłam do innego gina i co się okazuje....mały,grubaśny synulek,mam SYNKA :-);-):-).....normalnie radość totalna,będzie parka :tak:...ale i tak uwierzę dopiero jak zobaczę na żywo :-D....ale mnie maleństwo przetrzymało w niepewności :szok::szok::szok:....

Miłego dnia laseczki :-):-):-)

reklama
Witam,

Kasia, gratuluję syneczka :-D:-) !!! Super wiadomość !!!
Ja też bym chciała, żeby mi się tak udało; chciałabym mieć parkę jak Ty :tak:

Przyjechałam z Augustowa dzień wcześniej, tzn. już we wtorek, bo okazało się, że Jacek musi być na jakiejś ważnej naradzie w łodzi z samego rana w środę.
Tylko postawiliśmy torby (godz. 21), a on przepakował się i znowu w trasę...Normalnie czuję się , jakby mnie ktoś okradł...Odbiję sobie może w jakiś długi weekend...oby nie w przyszłym roku :angry:
Wczorajszy dzień minął na rozpakowywaniu toreb, praniu, prasowaniu itp.dzisiaj z resztą będzie podobnie :-p plus pielenie, bo chwaściki zaczęły wyłazić na potęgę !!!
Ogród budzi się do życia, kwitną tulipany i hiacynty, cała górka, na której rośnie miłorząb , błękitna od barwinka, migdałek lada dzień będzie usiany kwiatami...podobnie jak wiśnie :tak:, sasanki puszą się w swoich kożuszkach...cudnie :-)
Tylko tulipanki pod wiśniami, jakies słabe mi wyrosły. Miały byc takie małe, kolorowe, botaniczne, a wyrosło nie wiadomo co, każdy z innej bajki...

A'propos bajek, Hanka jutro jedzie do teatru na " Brzydkie Kaczątko " . Trzeba będzie wcześniej wstać :baffled:

No kończę kawę i do roboty :happy:. Napiszcie coś, żebym w międzyczasie mogła poczytać, będzie pretekst, żeby zrobic przerwę :-D

Do góry