Witanko
U nas piekna pogoda od kilkui dni i mam takiego powera ze nie umiem na pupie usiedziec ;-)Wczoraj przemeblowalismy salon, pospzatalismy chatke, pomylam okna i tak pieknie wiosennie sie zrobilo
Ciuszki suszone na dworku pieknie pachna achhhh uwielbiam wiosne, sloneczko i ciepelko
Wlasnie przed chwila upralam na dworze wozek Sandrusi, wywiesilam posciel i teraz czekam na fryzjerke :-):-) Troche sie zapuscilam i trzeba w oncu porzadek ze soba zrobic hehe
;-)
Kaaasiula duuuuzo zdroweczka dla ciebie
Mleczko z czosnkiem, z miodkiem i z maselkiem na noc i raz dwa ta miksturka postawi cie na nozki ;-)
Fajnie, ze i u Was parka bedzie bedzie jak to moj maz mowi rownowaga w domku
;-)
U nas tez teraz maz imie wybieral ;-)Ja nie protestowalam bo mnie tez sie podoba
Za pierwszym razem ja wybieralam i maz tez sie nie sprzeciwial :-)
Moze wkleisz nam jakas Wasza foteczke ??
Asiu dziwna sprawa z tymi wynikami. Kurde no .... powinni sie sprezyc
Wspolczuje Wam z calego serduszka tych chorubsk, uczulen. Kiedy te cholerstwa sie od Was odczepia
Dzieki w imieniu corci za komplemenciki :-)
Co do jej usmiechu to ona naprawde taki smieszek jest
Bardzo czesto robie jej zdjecia kiedy ona bawi sie w najlepsze, wtedy jest tak slicznie usmiechnieta, zadowolona z zabawy i szalenstw, sama chce zebym jej robila footeczki i wyglada na nich tak naturalnie. Naprawde nie mam z czego wybierac zeby powazna minka byla. No chyba ze akurat sie na czyms skupia ;-)
Zazwyczaj nie robie jej zdjec typowo pozowanych bo wychodzi na nich malo naturalnie jak nie ona ;-)
No to lece kawke sobie zrobic :-)
Milego dnia