Witam sie dzisiaj
Starałam sie wczoraj miedzy pakowaniem/sprzątaniem nadrobic chociaż troche zaległości
Życze Wszystkim chorym dużo zdrowia
Asiu co sie znowu do Juleńki przyplątało :-( ze tez bidulka musi sie tak meczyć...Angina piszesz? Wiesz mi pediatra kazał patrzec na gardło - jak jest nalot biały bądź czopy to angina na 100% mam nadzieje że u Julci sie nie rozwinie nic groźnego:-( Juluń przeganaiaj te paskudne choróbska!!
Edzia biedna Oleńka :-( Mam andzieje że Maciulek nie zarazi sie :-(
Oleńko zdrowiej
Kinek a jak Ty p[o tym przeziębieniu? mam nadzieje ze ok? I co z autem? odebralas od mechanika? ok jest?
Jolu jak Dominisia? byłyście u lekarza? napisz co sie dzieje.
Martusia wiesz ciesze sie ze dobrze sie czujesz, widziałam fotki kiedys na NK, pieknie wyglądasz
Widze ze zaczynasz wić gniazdko - to super
a i jeszcze Gratuluje ze Sandra dzielnie spi sama
W sumie to już tak Malutka Wam zostało do Powitania nowego Członka rodziny :-) nawet nei wiem kiedy to zleciało
Dziewczyny ja następnym razem odezwe sie z PL, Jutro o 4ej rano wyjezdzamy na lotnisko i lece z Julą, mąż doleci do Nas we czwartek
W swięta jedziemy na złote wesele dziadków męża, wiec te swieta zakręcone miały ( a tak sobie obiecywałam ze w swieta odpoczne i bede tylko siedziec
) dzisiaj jeszcze musze kupic prezent dla dziadków i kompletnie nei wiem co to ma byc???. Ogólnie wszytskie prezenty dzisiaj kupuje, bo oczywiscie czasu nie miałam wczesniej, Jula sobie zazyczyłą Dentyste play-doh, Barbie - calineczke, i nową gre ADIBU (nie wiem czy znacie te gry dla dzieci?, Jula je uwielbia
, gra sama juz w Adibu czytam i licze, adibu zaprasza na urodziny, i tajemnice przyrody. Polecam dla wszytskich bo na prawde są super
)
Ogólnie Jula moja mnie bardzo zadziwia, umie liczyc do 200 a po angielsku do 50, czyta i pisze literki, zaczyna pisac pierwsze słowa, a przeczyta juz wiekszosc, umie juz dodawac na palcach (to dzieki jej komputerkowi z puchatkiem ;-))... tak jakos chyba szybko sie tego uczy... moja mama twierdzi ze za szybko i sie bedzie w szkole nudzic...ale ja jej nie zmuszam, ona sama chce pisac (szczególnie na kompie, ale na kartkach tez) jestem z niej dumna
;-) no to sie pochwaliłam ;-)
Pozdrawiam wszytskich
do napisania