reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie pisze:
ale ja juz sama nie wiem po tym co w tv nagadali, że to pic na "wode" ;D ;D ;D
a co mowili w tv ??

Anineczka trzymam kciuki za tani kredyt

Beatka, ale mialas stresa snowego, dobrze ze sny sie najczesciej interpretuje odwrotnie ;D
a co do zainteresowania nozkami dziecka to bawilismy sie w poznawanie stopami twarzy mamy i taty(z zarostem jest weselej ;D )
efekt byl natychmiastowy ;D
teraz Milenka liczy sobie paluszki najczesciej jak tylko moze
mozna tez klasc nozki na swoje ramiona, gdy sie do dziecka gaworzy ;D
ale to juz pewnie cwiczycie razem z pakuneczkiem i chwytaniem raczka nozki po przekatnej

Milenka od soboty bardzo sie buntuje, czesto krzyczy, wierci sie przy jedzeniu,
jak lezy na plecach to lapie sie za wiszace zabawki i podciaga sie do siedzenia,
jest strasznie niezadowolona jak lezy zbyt dlugo na brzuszku, co wczesniej bardzo lubiala ;(
napatrzyla sie w sobote na starszego 9 miesiecznego kolege, albo podczytala cos na bb  i zaczela cwiczyc 6 wejdera  ::)
i juz za bardzo nie daje sie zainteresowac zabawa jak zobaczy tv :(
a jak ja przylapie na patrzeniu na bb i wylaczam monitor to sie smieje, jakby sie cieszyla, ze przez chwile udalo jej sie popatrzec ::)

reklama
Ineczka pisze:
Melanie pisze:
ale ja juz sama nie wiem po tym co w tv nagadali, że to pic na "wode" ;D ;D ;D
a co mowili w tv ??

a co? tez masz Kune?? ;)

mówili, że to wcale nie jest tak jak przedstawiają sprzedawcy filtrów, że nie czyści tak wody :p
ale podobnie jak z tym artykułem o krwi pępowinowej -niewiadomo kto ma racje i kto komu chce zaszkodzić :)

Izis trzymaj sie , na pewno w końcu to cholerstwo wykończysz!!!
Anineczka trzymam kciuki za kredyt!!!
Igusi spadła juz goraczka wiec moze bedzie juz ok, ja tez juz lepiej sie czuje :)

izis kuruj się bidulo. pewnie stringów nadal nie odstawiłaś uparciuchu, co?

anineczka trzymamy również kciuki, jestem pewna, że Wam sie uda!

Ineczko stresa miałam takiego, że aż się obudziłam i męża obudziłam! ale ja mam często okropne sny i takie pokręcone, że hej! na początku jak małą już do łóżeczka do spania wyekspediowaliśmy i sami u siebie spaliśmy, to ciągle sie budziłam przerażona, że przygniotłam dziecko i szukałam jej po całym łóżku :(
a raz mi się śniło, że ona zwymiotowała przez sen i sie tym udławiła i już chciałam lecieć na dół do niej ale się zorientowałam, że to był tylko sen...

Igusi przesyłam buziaki, dobrze, że do zdrówka wraca! :-*

Beatka własnie nie noszę ostatnio stringów :p

najgorzej w pracy latam co pietnascie minut do kibla :p

Anineczka trzymam kciuki za kredycik nam nie przyznali :( nie chciało mi sie nawet pisać o tym.....
ale będziemy próbować na wiosnę ja juz będę pracowała to dojdzie jedna pensja ::)

Izis mam nadzieje, ze pampersy nie beda potrzebne :(

beatka pisze:
a raz mi się śniło, że ona zwymiotowała przez sen i sie tym udławiła i już chciałam lecieć na dół do niej ale się zorientowałam, że to był tylko sen...
to macie dwa pietra czy antresole ?? wow ;D

reklama
Do góry