reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A nie wiecie czy Izis wie coś o tym becikowym? Wczoraj czytałam że kaczor 18 stycznia podpisał ustawę ale z tego co zrozumiałam, dotyczy ona tylko kobiet które urodziły w 2006. :mad: :mad: :mad:

podpisał ustawe i dotyczy ona pewnie kobiet które urodziły po podpisaniu ustawy, my sie juz na pewno nie załapiemy ;D :p

Izis trzymaj się kobitko...i walcz z tą paskudną bakterią. A może do innego banku??
Anineczko by Wam się udało dostać kredycik.
Siwasku to świetnie, że małej jest już lepiej :)

beatka pisze:
antresolkę Ineczko :laugh: chciałabym mieć dwa piętra ::)
antresolka jest cool ;D
juz mi wyobraznia dziala ;D
i zawsze mniej placicie czynszu niz za 2 pietra ;D

a do wszystkich bakterii, wirusow i innych niedobrych: A SIO!!!

Pozdrowienia z lodowej krainy !!! Właśnie nam ogrzewanie w bloku od mrozu wysiadło. Mam nadzieję, że szybko naprawią, bo nie uśmiecha mi się ogrzewanie 60-metrowego mieszkania małym grzejniczkiem olejowym

Mężuś właśnie rozmroził samochód suszarką do włosów :D:D:D Mamy garaż blisko, ale drzwi zamarzły i trzebaby było lód młotem skuwac hihi

Misiek właśnie pojechał do drugiej pracy,a my z Kubą spędzimy samotne popołudnie na tym lodowcu. Właśnie teściowa dzwoniła, że u nich w pracy rury zamarzły i wody brak :D

reklama
Do góry