reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
moze faktycznie przez zabki, bo ja tez sprawdzam jej dziasełka a tam nic a
ja juz zaczynalam myslecv ze sie dziewczyna nie najada

no na forum pusto, bo czas kapielowy.
a mój mądry tatuś wziął na chwilkę Rozalcię i zasnęła :) . teraz czekam z kąpielą.
ahhhh ten dziadek!!!

my normalnie kąpiemy własnie koło 20 :)

wiecie co?
Paris się zdrzemnęła i obudziła się całkiem inna :o
nie marudzi ani trochę 8)

ufff, chwila wytchnienia

dzisiaj ide wcześniej spac, bo chodzę jak widmo z oczami na pół zamkniętymi :p

no i ciągle sie zastanawaim czy pójdziemy na basen - bardzo bym nie chciała opuszczać lekcji ;)
zdecyduję jutro ::)

zdecydowałam dzisiaj

nie pójdziemy :)

a u mnie Marcel dzis w miare spokojny
przed chwilą zasnął po kąpieli
płakał tylko raz jak zobaczył księdza ::) :p

Siwasku u nas to samo Marcel w nocy czesto je
a w dzień mniej

dla mnie najgorsze w tym ząbkowaniu jest to że tak naprawde nie wiem na 100% czy to marudzenie od zębów czy od czegoś innego ::)

reklama
Do góry