reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie pisze:
Winia pisze:
Rany ale się dzisiaj w...łam w przychodni. Miałam wizytę u ortopedy na 10.40 przyszłam o 10.30 a tam jeszcze lekarza nie ma (a powinien byc od 10) czekałyśmy do 11.30 i nic. Dużo maluszków płakało, matki się denerwowały a do lekarza nie można się była na komórę dodzwonić. Okazało się, że miał niby operację i ona się przedłużyła. To mógł baran poprosić jakąś pielęgniarę aby zadzwoniła do przuchodnia i kazała do domku iść....pewnie zapił wczoraj pacan stary i dobudzić go nie można było >:D >:D >:D >:D >:D

>:D >:D >:D >:D >:D >:D
żeby mu woda w kiblu zamarzła
Dobre to było Melani ;D ;D ;D ;D

reklama
Violu śliczną masz córcię i juz sławną :laugh:
Urodę widać, że po mamusi odziedziczyła...mówię tak bo tatusia jeszcze nie widziałam ;D

Dzięki laseczki ;D
Ta fotka była zrobiona na Mistrzostwach Świata w grudniu 2004 ;D
Jula z Pudzianem....to długa historia jak się tam znalazła ;)
fotohit_pudzian.jpg

Jula szalejąca (czytaj:tańcząca) :laugh:
foto_miesiaca1.jpg

Wyszukam jeszcze później jakieś 8)

dla mnie Julcia tańcząca, rewelacja ;D a jakie wrażenie na Julci wywarł Pudzian ???
z niecierpliwością czekam na tańce wygibańce mojej Rozalci.

Tunia
Na fotce widać u niej pewną nieśmiałość, nie? ;) A Pudzian to bardzo sympatyczny i pogodny gość, serio ;D Tylko taki za bardzo wyrośnięty jest ;D
Julka z natury jest bardzooo śmiała ;D

ja pierdziele, słyszałyście jaki wypadek był dziś w Wawie? jakiś palant wjechał na moście w przystanek autobusowy i zabił 5 osób- najmłodsza 21 lat. spadł z wiaduktu razem z dwiema z nich... i sam przeżył

reklama
Do góry