reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
beatka pisze:
ja pierdziele, słyszałyście jaki wypadek był dziś w Wawie? jakiś palant wjechał na moście w przystanek autobusowy i zabił 5 osób- najmłodsza 21 lat. spadł z wiaduktu razem z dwiema z nich... i sam przeżył

mój maż widział ten wypadek :( skurwiel ściemniał że jechał 40 na godzinę :mad: palant do kończ życia powinien siedzieć za kratkami :mad:

a jakby tego było mało to wczoraj wieczorem już słyszałam - kobieta zostawiła na śmietniku 6-cio dniowe dziecko :o :( co się dzieje do cholery, czy ten mróz ludziom padł na mózg?
tak, szczęście ma wyjątkowe "Był w szoku, krzyczał, wzywał pomocy" - mówił jeden ze świadków. to pomyśleć trzeba było zanim zaczął się bawćł w wyścigi
to Twój mąż też miał szczęście izis :( :( :(

Beatka bo on w pracy po Warszawie jeżdzi i niestety trfił na ten wypadek widział kobietę na chodniku całą we krwi :(

Miyu jeszcze niewiem może w poniedziałek będę coś wiedziała ale ty tez możesz sie dowiedzieć u siebie ::)

a ja dzisiaj będę kolejny raz sama w domu... dobrze, że mam Was i mam nadzieję, że któraś będzie wieczorem :laugh: a nie będziecie świętować weekendu z małżonkami ;)

ja jak zwykle będę ;D

Paris nam dzisiaj dała wycisk - od 12 nie jadła :( :( :(
po kilka łyczków, łącznie może z 30 ml wypiła :( no i z butelki, bo o cycku nie ma mowy
laktotorek musiałam odkurzyć :(
2 razy zastosowaliśmy Viburcol czopki i smarowaliśmy dziąsełka
oczywiście zamrozony gryzak również był

reklama
oj to biedna Pariska :mad: wspólczujemy
my jeszcze ciagle czeamy na zabki, ale za to iga juz chyba od 2 tygodni wstaje co 1,5 , 2 lub max.3 godziny w nocy bo głodna jest :p

Do góry