reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka
Szpiegiem? JA? ;D ;D ;D
Właściwie to nie wiem dlaczego mam taką dziwną ksywę, nic nie znaczy, ot, tak mi przyszła do głowy 8) Zdecydowanie wolę być Violą ;D A mogę sobie zmienić tutaj nicka?? W sensie na BB.

reklama
GeHa pisze:
Aniulka
Szpiegiem? JA? ;D ;D ;D
Właściwie to nie wiem dlaczego mam taką dziwną ksywę, nic nie znaczy, ot, tak mi przyszła do głowy 8) Zdecydowanie wolę być Violą ;D A mogę sobie zmienić tutaj nicka?? W sensie na BB.

napisz do moderatora , może można ::) niewiem

czesc Viola ;D
sliczna ta Twoja Juleczka ;D

Aniulka
a mozna tak podgladnac kto szpieguje ?? ;)

kangurki to widze ze po zapaleniu pluc tylko wspomnienie ;D

Rany ale się dzisiaj w...łam w przychodni. Miałam wizytę u ortopedy na 10.40 przyszłam o 10.30 a tam jeszcze lekarza nie ma (a powinien byc od 10) czekałyśmy do 11.30 i nic. Dużo maluszków płakało, matki się denerwowały a do lekarza nie można się była na komórę dodzwonić. Okazało się, że miał niby operację i ona się przedłużyła. To mógł baran poprosić jakąś pielęgniarę aby zadzwoniła do przuchodnia i kazała do domku iść....pewnie zapił wczoraj pacan stary i dobudzić go nie można było >:D >:D >:D >:D >:D

cześć Violu miło mi Cię poznać!

Ineczka mam takie samo pytanie :laugh: jak sie sprawdza kto podczytuje ???
oj Winiu, ostatnio wszystkie wrześniówki mają jakieś komplikacje. bo te konowały takie są już :p

Wiecie ile czasu on przeznacza na pacjenta ...5 minut!!!!!! Dzecie rejestrowane są co 5 minut. Przecież w tym czasie to ja dziecka nie zdążę rozebrać. Kochana służba zdrowia. :p :p :p Chyba jednak i tak wybiorę się prywatnie :mad:

Pewnie, że Wam pokażę Julkę ;D
Jak wejść to z rozmachem, nie? ;D
Oto Julka w reklamie w dzisiejszym wydaniu regionalnego dziennika "Gazeta Pomorska"

1a_bajki.jpg

A my z Mel to się już znamy trochę czasu- 2 rok leci ;) ale jakoś tak jeszcze się nie spotkałyśmy w realu (nie licząc Geanta ;)) no i jestesmy z jednego miasta- Bydgoszcz city ;D

reklama
Winia pisze:
Rany ale się dzisiaj w...łam w przychodni. Miałam wizytę u ortopedy na 10.40 przyszłam o 10.30 a tam jeszcze lekarza nie ma (a powinien byc od 10) czekałyśmy do 11.30 i nic. Dużo maluszków płakało, matki się denerwowały a do lekarza nie można się była na komórę dodzwonić. Okazało się, że miał niby operację i ona się przedłużyła. To mógł baran poprosić jakąś pielęgniarę aby zadzwoniła do przuchodnia i kazała do domku iść....pewnie zapił wczoraj pacan stary i dobudzić go nie można było >:D >:D >:D >:D >:D

>:D >:D >:D >:D >:D >:D
żeby mu woda w kiblu zamarzła

Do góry