reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka
Szpiegiem? JA? ;D ;D ;D
Właściwie to nie wiem dlaczego mam taką dziwną ksywę, nic nie znaczy, ot, tak mi przyszła do głowy 8) Zdecydowanie wolę być Violą ;D A mogę sobie zmienić tutaj nicka?? W sensie na BB.

reklama
GeHa pisze:
Aniulka
Szpiegiem? JA? ;D ;D ;D
Właściwie to nie wiem dlaczego mam taką dziwną ksywę, nic nie znaczy, ot, tak mi przyszła do głowy 8) Zdecydowanie wolę być Violą ;D A mogę sobie zmienić tutaj nicka?? W sensie na BB.

napisz do moderatora , może można ::) niewiem

czesc Viola ;D
sliczna ta Twoja Juleczka ;D

Aniulka
a mozna tak podgladnac kto szpieguje ?? ;)

kangurki to widze ze po zapaleniu pluc tylko wspomnienie ;D

Rany ale się dzisiaj w...łam w przychodni. Miałam wizytę u ortopedy na 10.40 przyszłam o 10.30 a tam jeszcze lekarza nie ma (a powinien byc od 10) czekałyśmy do 11.30 i nic. Dużo maluszków płakało, matki się denerwowały a do lekarza nie można się była na komórę dodzwonić. Okazało się, że miał niby operację i ona się przedłużyła. To mógł baran poprosić jakąś pielęgniarę aby zadzwoniła do przuchodnia i kazała do domku iść....pewnie zapił wczoraj pacan stary i dobudzić go nie można było >:D >:D >:D >:D >:D

cześć Violu miło mi Cię poznać!

Ineczka mam takie samo pytanie :laugh: jak sie sprawdza kto podczytuje ???
oj Winiu, ostatnio wszystkie wrześniówki mają jakieś komplikacje. bo te konowały takie są już :p

Wiecie ile czasu on przeznacza na pacjenta ...5 minut!!!!!! Dzecie rejestrowane są co 5 minut. Przecież w tym czasie to ja dziecka nie zdążę rozebrać. Kochana służba zdrowia. :p :p :p Chyba jednak i tak wybiorę się prywatnie :mad:

Pewnie, że Wam pokażę Julkę ;D
Jak wejść to z rozmachem, nie? ;D
Oto Julka w reklamie w dzisiejszym wydaniu regionalnego dziennika "Gazeta Pomorska"

1a_bajki.jpg

A my z Mel to się już znamy trochę czasu- 2 rok leci ;) ale jakoś tak jeszcze się nie spotkałyśmy w realu (nie licząc Geanta ;)) no i jestesmy z jednego miasta- Bydgoszcz city ;D

reklama
Winia pisze:
Rany ale się dzisiaj w...łam w przychodni. Miałam wizytę u ortopedy na 10.40 przyszłam o 10.30 a tam jeszcze lekarza nie ma (a powinien byc od 10) czekałyśmy do 11.30 i nic. Dużo maluszków płakało, matki się denerwowały a do lekarza nie można się była na komórę dodzwonić. Okazało się, że miał niby operację i ona się przedłużyła. To mógł baran poprosić jakąś pielęgniarę aby zadzwoniła do przuchodnia i kazała do domku iść....pewnie zapił wczoraj pacan stary i dobudzić go nie można było >:D >:D >:D >:D >:D

>:D >:D >:D >:D >:D >:D
żeby mu woda w kiblu zamarzła

Do góry