reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ola śpi.
Maćka przejął tata.
Chwila wytchnienia.
Uwielbiam wieczory:-)

Aniu no Maciek już pokazał pazury. Cholera, jaki on jest wyszczekany, mówię Wam. Coś mówi i wie, że źle robi i tylko mu się oczy świecą i patrzy jaka będzie nasza reakcja. A my już nie wiemy JAK reagować??? Może macie jakieś pomysły? Żadne zakazy, nakazy nie skutkują. Zabieranie zabawek też nie, straszenie, grożenie - przynoszą odwrotne efekty... Niby nie robi nic strasznego, ale tych kilka zwrotów używa non stop.

Gdzie jest Lulka?????

A Monia? Są od niej jakieś wieści?

Kinek i Asia na wakacjach.
Ciekawe jak Juleczka???

A Koreczek tez by się mogła odezwać, że nie wspomnę o Misiako:baffled:, Blance...pewnie jej mały już duży:laugh2:

reklama
Witam:-)
ja dziś na morfologie i ob idę :-( znowu igła:szok: te uczulenie powraca :wściekła/y:

Edytko zazdroszcze tych chwil wytchnienia ja mam takie coś raz na jakiś czas .....

Aniu ta od 7raczków ponoć jednak brała jakieś leki:sorry2: ale tak naprawdę wie tylko ona bo media wszystko mogą wymyślić :sorry2:

Miłaego Dzionka :tak:

Hej!

Jolu co to może być??? Mam nadzieję, że w końcu się dowiesz i że to nic poważnego.

Aniu jak to wracasz? Na stałe? A M zostaje???

Maciek znowu sam w przedszkolu.
Rozmawiałam z panią i mnie uspokoiła, podobno nie jest źle, a Maciek w tym całym swoim łobuzerstwie nadrabia urokiem osobistym.

Aniu właśnie nie wiem co to jest juz prawie było oki a tu znów troche się pogorszyło :wściekła/y::-( wyniki w poniedziałak....
Wracasz? wow super:tak::-) zaraz zaraz chyba wszyscy wracacie? :sorry2:

Tak Edziu .M zostaje :tak:

A co do Maćka.
Nie ma co się martwić.Panie przedszkolanki pewnie widziały prawdziwe diabełki w swojej karierze przedszkolnej.A Maciek pewnie nawet w 1 % nie jest takim diabełkiem :tak::-D

Babcia niestety uciekła nam z Lubina :baffled:
Ale na weekendy będziemy jeździć no i w Lubinie jeszcze są teście,ciotki,koleżanki.Ah ah jak się ciesze.W końcu po ponad 4 latach znów wśród rodziny.Nawet nie wiecie jak tego może brakować :-D:-D
Mamy w planie mój wyjazd na rok.A po roku M chyba zjedzie juz do Pl.
Tylko mam dwie zagwostki.
Matt trzeba ochrzcić bo chrzestni zIrlandii.
No i szczepienia :baffled:
Jedno na pneumokoki w 13 miesiacu i 3 dawka skojarzonej w 15 miesiącu :dry:

Właśnie wyszukuje jakiejś firmy przeprowadzkowej :rofl2:

Moja mama w szoku :szok::-D:-D

reklama
Do góry