reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ola śpi.
Maćka przejął tata.
Chwila wytchnienia.
Uwielbiam wieczory:-)

Aniu no Maciek już pokazał pazury. Cholera, jaki on jest wyszczekany, mówię Wam. Coś mówi i wie, że źle robi i tylko mu się oczy świecą i patrzy jaka będzie nasza reakcja. A my już nie wiemy JAK reagować??? Może macie jakieś pomysły? Żadne zakazy, nakazy nie skutkują. Zabieranie zabawek też nie, straszenie, grożenie - przynoszą odwrotne efekty... Niby nie robi nic strasznego, ale tych kilka zwrotów używa non stop.

Gdzie jest Lulka?????

A Monia? Są od niej jakieś wieści?

Kinek i Asia na wakacjach.
Ciekawe jak Juleczka???

A Koreczek tez by się mogła odezwać, że nie wspomnę o Misiako:baffled:, Blance...pewnie jej mały już duży:laugh2:

reklama
Witam:-)
ja dziś na morfologie i ob idę :-( znowu igła:szok: te uczulenie powraca :wściekła/y:

Edytko zazdroszcze tych chwil wytchnienia ja mam takie coś raz na jakiś czas .....

Aniu ta od 7raczków ponoć jednak brała jakieś leki:sorry2: ale tak naprawdę wie tylko ona bo media wszystko mogą wymyślić :sorry2:

Miłaego Dzionka :tak:

Hej!

Jolu co to może być??? Mam nadzieję, że w końcu się dowiesz i że to nic poważnego.

Aniu jak to wracasz? Na stałe? A M zostaje???

Maciek znowu sam w przedszkolu.
Rozmawiałam z panią i mnie uspokoiła, podobno nie jest źle, a Maciek w tym całym swoim łobuzerstwie nadrabia urokiem osobistym.

Aniu właśnie nie wiem co to jest juz prawie było oki a tu znów troche się pogorszyło :wściekła/y::-( wyniki w poniedziałak....
Wracasz? wow super:tak::-) zaraz zaraz chyba wszyscy wracacie? :sorry2:

Tak Edziu .M zostaje :tak:

A co do Maćka.
Nie ma co się martwić.Panie przedszkolanki pewnie widziały prawdziwe diabełki w swojej karierze przedszkolnej.A Maciek pewnie nawet w 1 % nie jest takim diabełkiem :tak::-D

Babcia niestety uciekła nam z Lubina :baffled:
Ale na weekendy będziemy jeździć no i w Lubinie jeszcze są teście,ciotki,koleżanki.Ah ah jak się ciesze.W końcu po ponad 4 latach znów wśród rodziny.Nawet nie wiecie jak tego może brakować :-D:-D
Mamy w planie mój wyjazd na rok.A po roku M chyba zjedzie juz do Pl.
Tylko mam dwie zagwostki.
Matt trzeba ochrzcić bo chrzestni zIrlandii.
No i szczepienia :baffled:
Jedno na pneumokoki w 13 miesiacu i 3 dawka skojarzonej w 15 miesiącu :dry:

Właśnie wyszukuje jakiejś firmy przeprowadzkowej :rofl2:

Moja mama w szoku :szok::-D:-D

reklama
Do góry