reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Luleczko wspolczuje kiepskiego nastroju..zycze aby jak najszybciej Ci bylo lepiej i zadne doly nie dopadaly Ciebie:tak::-)

Kinus super torty:-)co do laleczek to sa boskie..moja Jula tez w takich gustuje..moze jakbys zamawiala to jakis zestawik i dla nas..jakos bysmy sie dogadaly:sorry2::confused:wspolczuje rozlaki z melzem:wściekła/y:ja sobie takiego zycia niewyobrazam:tak:na szczescie takich dylematow nie mamy:tak:gdzie zamierzacie sie urlopowac:confused:ja tez szukam jakiegos lokum w okolicach wladka lub jakies mieszkanko w gdansku.jutro bede dzownic jak jarek zabierze Jule na spacerek.

Moze macie jakies fajny i smaczny przepis na patisonki takie malutkie:confused:takie octowe zeby byly twarde a nie kapcie pozniej:confused:plisssss zaladowalam juz 3 kg takich malutkich do sloikow i tylko trzeba zalewe zrobic a zabardzo nie wiem jaka:-(

Jolu obraz bereciar z prezerwatywami rozbrajajacy:-D:-D:-D:-D:-D

Edytko czekamy na wyniki Maciusia:tak:oby ten spadek apetytu byl od upalow

Martusia ja tez zebrac sie za prasowanie nie moge:-(wole isc na spacerek niz kisic sie w naszej saunie...fajnie ze Wasi znajomi moga na Was liczyc..taka pomoc jest bezcenna:tak::-)

mnie dopada straszny len....normlanie szybko sie wkurzam na Jule ...najchetniej to weszla bym do jakiegos jeziorka i poplywala..na szczescie jutro juz sobota i bedziemy we trojeczke:-)co do prezentu na urodzinki to jeszcze nie wiem....musimy zmienic fotelik samochodowy niedlugo..wazylam Jule i wyszlo 15800:-)chcialbym kupic nowe lozeczko a najchetniej to wyprowadzic sie z naszego ciasnego mieszkanka:-(to wtedy mogabym zastanawiac sie nad nowymi zabawkami bo teraz to miejsca juz brakuje na nie:-:)tak:

reklama
Wyniki ok. Uffff...
Hemoglobina pięknie podskoczyła, może już nie będziemy musieli podawac żelaza, bo wkurza mnie szorowanie zębów 5 razy dziennie w celu uniknięcia przebarwień.

Mocz też bez bakterii i leukocyty w normie.

Kinek piękne te tory ale u nas takich nie pieką.
My zamówimy w ciastkarni.
Smakiem nie dorówna babcinemu tortowi, ale za to wyglądem przewyższy no i zaspokoi oczekiwania mojego dziecka.

Fajne te laleczki.
Szkoda że producenci wciąż nie traktują naszego rynku jak rynku europejskiego.

Asiu Luleczko mnie leń dopadł jakiś rok temu i nie chce sobie pójśc.

Ja chcę nad morze!

Za 1,5 tygodnia jedziemy nad jezioro na jakiś tydzień.
Już się nie mogę doczekac.

Piję piwko....bezalkoholowe, spokojnie:-D;-)

hej ..
ja ciag dalszy wekowania...juz sobie poradzilam i mam nadzieje ze patison wyjdzie wspanialy;-):-)

oj napila bym sie pifffkkkaaa:-p....jutro idziemy na piwkowanie do sasiadow.:tak:..a rano zadecydujemy co robimy i czy gdzies pojedziemy.

Jula drugi dzien odwala straszny cyrk jak cos nie jest po jej mysli:wściekła/y::szok:mowie wam mamy cyrk..darcie,placz..kaze mi isc sobie..jak sie schowam to wola ratunku mamusiu wracaj:szok:,jak ma kare i spokojnie do niej mowie zeby sie uspokoila to kopie,probuje ugryzc:angry:nie wiem doslownie co sasiedzi sobie mysla:sorry2:oczywiscie olewam co mysla byle by nie naslali kogos ze dziecko krzywdza:sorry2:...normlanie jakbym ja ze skory obdzierala...jak taty nie ma to chce do tatusia a jak cos tata zabroni lub prosi o cos badz kaze to odrazu darcie i do mamusi....nie slucha sie wogole...aktualnie ma kare..zero slodyczy i lodow...zobaczymy czy to cos pomoze:-(

Witam,
Nad ranem popadało i teraz rześkie powietrze wpada do domu. Uwielbiam taki ozonowy zapach :happy2:
Sobota zapowiada sie zakupowo i ..samotnie niestety. Jacko na naradzie a wieczorem idzie na wieczór kawalerski :baffled:. Pojawi się zapewne jutro , w stanie, ze lepiej nie mówić :-p
Hanka ogląda baję i zażera sie żelkami. Dzisiaj ma Dzień Słodkiego. Przez cały tydzień nie je słodyczy a w sobotę może do woli :tak:

Joasiu, będę o tobie pamiętała przy okazji tych laleczek :tak:. Ponieważ dolar stoi nisko to ich cena jest bardzo przystępna ;-).
Urlopować zamierzam w jakiejś mniej obleganej miejscowości, bo tam Amber będzie miał więcej swobody. W grę wchodzi Jarosławiec, Dąbki, Rowy...
A jeśli chodzi o Julke, to juz niedługo Panie przedszkolanki będą ją temperować ;-)...Ale wiesz, każdemu zdarza się gorszy dzień...naszym dzieciaczkom też :blink:

Edzia ciesze się, że wyniki Maćka w normie :tak:. A w ogóle , to z niego niezły bohater. Oddaje krew bez jednej łzy . Boję sie nawet pomysleć co wyczyniałaby Hanka :szok:. Ostatni raz miała pobierana krew zaraz po urodzeniu w szpitalu . Krzykała strasznie !!!

Martusiu, dzięki za instrukcję...odnośnie programu.
Powiększanie rodziny idzie średnio, bo Jacek bez przerwy w rozjazdach i zwykle nie ma go wtedy, kiedy byc powinien...Cóż ... Siła wyższa

JKRZYMKA, doskonale rozumiem, co to znaczy mieszkanie w bloku :baffled:..duże prezenty odpadają .Może kup małej jakies fajne puzzle, albo rolki...widziałam takie dla maluchów :tak:

Lece pod prysznic...

Miłego weekendu kochane ;-)

Czesc ;-)

Aga zostala wczoraj przeprowadzona, mieszkanko posprzatane i dzis landlorka odbiera klucze :-) Narobilismy sie wszyscy wczoraj, a po powrocie do domku jeszcze podlogi mylam :-p;-)

Wlasnie jestesmy po sniadanku, zaraz sie zbieramy i na zakupy jedziemy.

Luleczko moze ten zly humor u Ciebie to to ze @ nie ma.

Co do gum o nam tez kiedys tam pekaly i nic sie nie wydarzylo. U Was tez tak pewnie bedzie :tak:
A swoja droga to ja nie wierze gumka (wlasnie dlatego ze peka) i wole bez niz z pekajacymi ;-)

W takim razie zycze decyzji na TAK :tak:
I trzymam kciuki :-)

Asiu a myslicie cos o zmianie mieszkanka :confused: Jakies plany :confused:
Wspolczuje chimerkow Juli. Rece opadaja w takich chwilach i nie wiadomo co zrobic zeby bylo dobrze :-(

Edytko ciesze sie bardzo,ze wyniki sa dobre :-)

Kinek ciesze sie, ze instrukcje sie przydadza ;-):-)
Dlaczego w ciagu tygodnia nie dajesz corci slodkiego :confused:

Ok zmykan sie umyc bo maz goni ;-):-)

Do potem ;-)

Milego weekendowania

Czaść Kochane :-)
pogoda do d... parno deszczowato ... senna sie snuję nawet przysneło mi się w fotelu :szok::-D obudziła mnie Domcia z gatkami na dole i wypiętym tyłeczkiem krzycząc żebym wytarła bo kupe zrobiła :-D na nocnik na szczęście :tak:...
leki nie pomagają jak narazie :wściekła/y: na szyi zrobiło mi się coś w rodzaju egzemy taka sucha skorupa boląca :wściekła/y:

Edytko super że wyniki dobre , a lepiej dziś jadł?
to fajno będziesz miała nad jeziorkiem .. uważajcie na komarki i kleszcze :tak:

Joasiu ach te dziewczyny a właściwie wszystkie dzieci które znam przechodzą taki dziwny etap szału... moja to jak proszę żeby czegoś nie robiła patrzy beszczelnie i robi to nadal a jak krzyknę to słodkim głosikiem mówi żebym nie krzyczała i znów to robi a jak dam klapsa to ryk i histeria która trwa nawet 20 min. :szok: no i co poradzić? potem przychodzi i przeprasza , a za jkiś czas to samo choć jej tyle razy tłumaczyłam żeby tak nie robiła:confused:

Kinuś puzzle odpadają bo juz następnego dnia niebyłoby wszystkich :shocked2: rolki hmm... a rolki chyba jak będzie starsza .... ale takie laleczki co któraś pokazywała albo podobne cuś , muszę się rozglądnąć :tak:
wieczór kawalerski no no to się mężuś naogląda a jak wróci to Ci spokoju nie da :-D:-D:-D

Martusiu podziwiam Twoją energię :tak: ja ostatnio lenia mam :baffled:

Hej
Trojan zeżarł mi twardy dysk.Dobrze,że to w sumie nie drogie części to szybko mamy nowy.
Ale trzeba jeszcze kombinować,formatować,instalować itp. to może mnie nie być jakiś czas.
Pozdrowionka :-)

Ale w miare możliwości będe,przynajmniej postaram się :tak:

reklama
Dzien Dobry :-)

Rosolek sie gotuje, a my przed TV.

Potem jakis spacerek zaliczymy :tak:

Jolu wspolczuje Ci tego uczulenia.
Chyba trzeba poczekac az lekarstwa zaczna dzialac.

Anineczko wspolczuje straty wszystkiego. Tak to jest, ze zapomina sie zgrywac na biezaco a potem jakies wirusisko zezre wszystko.

Milego dzionka:-D

Ostatnia edycja:
Do góry