Hej Babeczki ja na momento
chyba moją Julę coś łamie...wstała o 4 rano i powiedziałą ze ją gardło swędzi...w ogóle tak nie spokojnie spałą, mam nadzieje ż enic Jej nie bedzie, bo kurcze miał byc fajny pogodowo tydzień :-(
a wiecie że dzisiaj mija rok od mojej operacji
szok no nie
ja sobie wczoraj dopiero uświadomiłam ;-)
Powiem Wa że po roku od zabiegu moge napisać - warto było...już nie ma ciągłego bólu pleców, drętwień nóg, oczywiście zmiana pogody - to mnie boli, jak troche sie przemecze to też...ale nie wiem czy pamietacie jak przed tym marudziłam ;-)
Normalnie powiem po cichu - zadowolona jestem ;-)
Martuś dobrze że dałaś Sandrze farbki, popstrykaj fotki tych arcydzieł
moja Jula uwielbia wszelkie mazidła farbkowe (najbardziej lubi takie te farbki w słoikach do malowania rekami ale pedzelkowymi też nie gardzi;-)), Ona mogłą by malować cały czas, chyba wszystkim co sie do tego nadaje: kredki, pisaki, flamastry, farby, czasami potrafi ciagem zrobic 10 obrazków (na wielkich kartkach co maż z pracy przynosi) już mam jej dzieł cały kosz w szafie, bo postanowiłam nie wyrzucać, tylko kiedys Jej pokażę ;-)
Fajnie ci Sandra z kaloszami powiedziała ;-)
U Nas też hasła Julkowe czasami sprawiaja ża je zbieram zęby z podłogi
przykłady:
-
zabaraniam Julii skakać o materacu, tłumaczę że to nie bezpieczne, moze spaść
a Ona do mnie "a Tata mi pozwala, i mówi do mnie wtedy ty mój Dzikusie"
- zatkało mnie nie wiedziałam co powiedzieć, a jak łukasz wrócił, to okazało sie ze jula mówi prawde a ja o tym nic nie wiedziałam
-
Straszne co napisałąś o tym zjedzonym mieszkanku
...chyba cos mi sie wydaje ze piesek by u mnie w kagańcu chodził ;-)
Cieszę sie bardzo ze masz tam znajome rodzinki, i zazdroszcze ;-) u Nas nikt z PL sie nie wprowadza...następna chatke jak bedziemy szukać to przynajmniej tam gdzie są jakieś rodziny z dziećmi nawet angielskimi ;-)
Miłego ciastowania po amerykańsku ;-)
Jkrzymko udanego dalszego rocznicowania rzyczę ;-)
Asia jak było wczoraj w przedszkolu? Byłyście?
Edzia jak Ola po szczepieniu? Już miała?
Ania jak Mężulek? Mam nadzieje ze dochodzi do siebie i Was nie pozarazał
Moniu napisz cos jak mozesz
Kinek jak sprawy z ogrodem??
bede później Buziaki