reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

wlasnie skonczyl sie meczyk...z tych dwoch zespolow bylam za portugalia..szkoda mi ich..ale co robic...:tak:

truskawki w zamrazalniku,dzemik sie robi...dzis treningu nie mialam ale poszlam z kolezanka/sasiadka pojezdzic na rowerach..bylo super:tak::-)
Jula dzis nie spala i na drugim spacerze biedna najpierw chlopiec na nia wpadl i siniaka nabil miedzy oczami:-(pozniej na karuzeli nabila sobie dwa olbrzymie siniaki na udach...pozniej na plecach a jeszcze pozniej hustawka ja uderzyla i na czole wielka sliwa..mowie Wam placzu bylo ...biedactwo moje:-(..ona musi szczegolnie jak jest dlugo na dworzu i jest tak goraco spac w poludnie:tak:

Monia nadal sie nie odzywa...moze u rodzinki zostala...a moze konto puste,jutro jakby co to zadzwonie do niej:tak::-)zmykam sie kapac i spac:tak::-)jutro idziemy do przedszkola na przedstawienie:tak::-)
dobranoc:-)

reklama
Hej

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi na moje pytanka :*:*

Widze, ze moja corcia je za malo mleka :baffled:
I jest telemaniakiem. Staram sie jak moge zeby ukrocic ile sie da.

Sandrusia juz lepiej. Katarek jeszcze jest, ale w nocy spi spokojnie wiec nie ejst zle. Troche kaszle, podaje syropek z cebulki, czosnku i miodku wiec powinnien szybko minac ;-)
U nas wszystko dobrze. Pogoda rozna. Troche w domu troche na dworku i tak namczas leci. Wczoraj zasnelysmy o 16 i wstalysmy po 19 :happy2: Cos w powoetrzu bylo i zamiast na spacer to my w kimonko ;-)A dzis bylysmy na dworku i na kawce u kolezanki. Zaczynaja sie wyprzedaze :tak::-) Super sprawa. Dzis juz kuplam corci jeansy i sukienusie jeansowa :-):tak:Trzeba teraz czesto po sklepach polazic moze znow sie cos fajnego trafi ;-)

Jkrzymko dzieki za przytulanki dla Sandrusi:-)

Moja corcia sie wita: czesc, dzien dobry lub hello. Czasami poda reke.

Anineczko dziekuje Sandra coraz lepeij. Choc marudzi cos od wczoraj :baffled: Jak sie sprzeciwie to mialczy, jeczy badz placze. Straszny uparciuch i nerwus z niej sie zrobil. Ma to po mamusi :-p;-)

Ze szpinaku robi si ezupe tak samo jak ze szczwiu ;-)
Ja tylko w zupie zjem szpinak :tak:

Luleczko Ty to masz przygody :szok:
Na szczescie nic sie z kataru nie rozwinelo :tak:

Asiu niezla robote w domku zrobilas. Ja nie znosze prac dywanow :no:
Narobials sie na maksa.

Buziaczki na bidulke poobijana :*:*::*
Szkdoda mi jej bardzo.

Edytko buzka dla zasmarkancow ;-)
No i oczywiscie duzo zdroweczka dla Twoich maluchow:tak:.

Znalazlam juz ten program co sie ostatnio pytal. Tk wiec nie musisz juz szukac ;-)

Witam Wszytskich

Jula wstała o 5.40
ehh:baffled::szok:

wczorajsze zakupy niestety nie wyszły za abrdzo, nie kupiłąm tego co zamierzałąm, bo Jula mega marudna byłą, i wyłą w sklepie, wziełam najpotrzebniejsze rzeczy i spożywkę :-p
a jutro jade na egzamin

nie chce mi sie :-p

ide teraz męża do pracy wyprawic (on jeszcze śpi) i zajrze potem :tak:

Cześć Dziewczyny!
kurcze wczoraj byłam jakaś zabiegana, pare razy przymierzałam się do kompa i znowu musiałam coś zrobić masakra..:szok:
jak od 5 zajmowałm sie Kordiankiem bo jakis dziwny chyba znowu ząbek :confused: potem Dominika dała popalić .... no i wkońcu sprzątanie żeby byłło śmiesznie to zacczeło sie od mewy tak od ptaka głupiego ponieważ zesrół się mi na okno ha ha w locie :wściekła/y::szok: no to okno trzebabyło umyć no a jak myć to wszystkie no nie?:-)
pranie gotowanie itd. włączy mi się motorek :-p:tak:
potem przyjechały szwagierki to na spacerek :-)

Anineczko też chcesz być multi mamą fajnie :-)
smoking polonez sukienka ach chciałaby na taki bal iść tylko mój w żaden smoking by sie nie zmieścił :szok::laugh2: grubasek się zrobił 105kg ha a ze mnie się śmiał :-).. na fotki czekamy :tak:
fajny Antek ma język moja też przekręca np pokarz mówi kopasz.:-)

Dziewczyny mówcie do mnie jak Wam wygodnie

Joasiu bidna Juleczka taka posiniaczona :szok: Dominika tez tak ma wszędzie patrzy tylko nie pod nogi :szok: wczoraj na spacerku też zaliczyła chodnik :szok:

Luleczko trzeba teraz dzieci w rydzach trzymać bo na głowe wejdą , znam te sztuczki na smutne oczka itd musimy być twarde , ale łatwo mówić gorzej zrobić no nie?;-)

Martusiu dobrze że z Sandrusią lepiej :tak:
ja tez lubię kupować tylko często mnie nie stać na nowe i kupuję w ciucholandzie :zawstydzona/y: ale wybieram takie że nikt nie wie że to urzywane , takie życie...

Ale dzisiaj w nocy była burza :szok: jak hukneło to myślałam że bomba spadła normalnie...:szok::szok::szok:... szyby się zatrzęsły alarmy w samochodach powłanczały normalnie szok:crazy::szok::szok::szok:...

acha Dziewczyny mój Remciu skończył dzisiaj podstawówke :tak::-):-D wakacjieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:tak:
milego dzionka

dzien dobry:-)

dzieciakom to dobrze....maja wakacje...no i nauczycielom tez;-):-D

a my jutro jedziemy na dzialeczke do znajomych...znow beda nerwy bo pies ale JUla non stop na oku a pies w kagancu...tylko ze on samym machaniem ogonem ja przewraca:-(trzeba miec oczy dookola glowy i tyle:-)mam nadzieje ze chociaz pogoda dopisze:-)

Jolu mowisz ze u Was burza...u nas lato w pelni..super ze okienka pomylas,na jakis czas masz z glowy...Gratulujemy Remkowi skonczenia podstawowki:-)

Martusia to poszalej na tych wyprzedarzach i za nas:tak:obkup Was w fajne rzeczy:-)fajnie ze Sandrusia lepiej sie czuje..oby tak dalej:tak:

Luleczko a co to za dziwna pora na wstawanie:confused::szok:toz to srodek nocy:tak:Trzymam kciuki za egzamin:-)poradzisz sobie spiewajaco:tak::-)

susze glowe i na spacerek:-)

Hej!

Właśnie wróciłam z rehabilitacji, której nie było.
Nie wiem co się stało, ale pani reh. nie było w gabinecie, czekałam przysłowiowy studencki kwadrans i poszłam sobie. Tylko zamieszanie z tymi rehabilitacjami jeśli chodzi o logistyke, apoza tym widać efekty. Olcia jest coraz silniejsza.

Zaraz pakuję dzieci i jadę na weekend na wieś. Szkoda tylko że pogoda pod psem, ale w sumie źle nie jest bo ciepełko czuć.

Co do wakacji też bym dziś skakała z radości, ale siedząc w domu w ogóle ich nie czuję. Za to za rok będę z ich powodu szczęśliwa.

Jola gratuluję synkowi ukończenia SP!!! Cenzurka satysfakcjonująca?

Lula powodzenia na egzaminie! Będe trzymać kciuki. Rozumiem że to we Londku? Uważajcie na siebie!

Asiu miłego spacerowania. Wiesz, jestem strasznie zdruzgotana tym zwycięstwem Niemców...Liczyłam, że pojadą do domu, a oni pewnie wygrają te ME. Mój mąż zawsze cytuje któregoś pana z polskiej piłki nożnej - "Wszyscy grają w piłke, a wygrywają Niemcy" czy jakoś tak.

Martusiu zazdroszczę wyprzedaży. I życze zdrówka Sandrusi. Fajnie, że chce pić syrop cebulowy, Maciek niestety za każdym razem jak mu cokolwiek chcę podać pyta czy to aby na pewno nie "ciebulkowy silopek".

Czesc ;-)

Luleczko ranny ptaszek z Twojej cory.
Moja najwczesniej to tak po 7 wstaje ;-) Na cale szczescie bo mama to spioch :-)

Jkrzymka to Ci sie motorek wlaczyl. Mnie bedzie sie musial dzis wlaczyc j:tak:Tylko bez mycia okien bo pada co chwile.

Ja bardzo czesto kupowalam w lumpkach ciuszki. Za mala kasiorke oryginaly :-)
Tutaj jak sa przeceny to moge kupic nowe ciuszki w cenie jak w PL lumpkach. Wiec sie oplaca:-)

Edytko udaneo weekendowania :tak:

Jula zasnela 15 minut temu :tak:a na 14-sta idziemy do przedszkola na przedstawienie i bede musiala niedlugo ja budzic:-(

starsznie sie nam na spacerze niebo zachmurzylo cos gdzies grzmotnelo..i zmykalysmy szybko do domku a teraz slonko grzeje ze hej:tak:porabana pogoda:tak:

Edytko ja nadal mam nadzieje ze jednak Holandia wygra:tak::-)i tego sie trzymam:tak::-)ale macie super z ta wsia:-):tak::-)a co do rehabilitacji a wsumie braku jej to bym rabanu narobila..kurcze nie szanuja czasu innych a przedewszystkim malutkich pacjentow:-:)wściekła/y:

Dziewczyny ja tak na krutko bo muszę się pakować jutro rano jedziemy podrzucić dzieciaczki do teściów i mykamy na domek :-p;-).....
dzieki za gratulacjie dla Remcia średnia 4.0 :-)
odezwę sie kiedyś hi hi papatki:-)

reklama
Jestem na chwilke ;-)

Wrocilysmy dzis ze spacerku przed 22 :szok: Ale poszalalysmy ;-) A to dlatego,z e dzis tez bylo tutaj zakonczenie szkoly i robili parade. Super poprzebierane dzieciaki w motyli, biedronki, aniolki i duzo duzo roznych postaci. Grali, spiewali i tanczyli. byl tez pan udajacy ptaka i wisial nad ulica ;-)Super to wszystko wygladalo. Parada przeszla przez ulice miasta i doszla do stadionu. tam byly pokazy i dyskoteka dla dzieci. Sandra wywijala jak ta lala :-)Bylo swietnie. Po 21 poszlysmy z dzieciakami do domkow ale impraza ma trwac do pozna a na koniec beda pokazy sztucznych ogni. Sandrusia zasnela w drodze do domku, ale nie obudzial sie jak ja przebieralam i kladalm do lozeczka. Potem pomylam podlogi i jestem ;-)

Jolu gratulacje dla synusia skonczenia szkoly. Piekna ocena na swiadectwie :-) Nalezy sie nagroda :-)

Udanego weekendowania :-):tak:

Dobrej nocki :-)

Do góry