Edytko, Asiu wisialo dzis cos w powietrzu. Czarne chmury i ulewy co chwila ;-)
A w przerwach slonce.
Takiego lenia mialam dzis, ze szok. Nic w domu nie zrobilam. Trzebaby wziasc sie za prasowanie, pomyc podlogi. Ale co tam co sie odwlecze to nie uciecze ;-):-)
Dywanu tez nie poczesalam bo po wytrzepaniu nie jest taki zly ;-)
Pol dnia siedzialam na kompie a potem na skypie i pierdoly pociskalam
Sandra dzis by zjadla konia z kopytami taki apetyt miala.
Na obiad 2 wielkie nalesniki, a na kolacje jajecznice z dwoch jajek, a potem pol bulki z szyneczka i serkiem zoltym. Zazwyczej dwa jaja ledwo zmiescila.
Mimo, ze wczesnie wstala to zasnoac nie mogla dzis. Najpierw bardzo ladnie si ebawila i zaciagnac do lazienki jej nie moglam. A potem ksiazeczke za ksiazeczka chciala czytac i a ni myslala o spaniu. W koncu jakos ja przekabacilam opowiedzialam bajeczke kubusiu do uszka, napila sie wody i zasnela. Bidulka ledwo oddycha taki kinolek zatkany.
A teraz pare pytan ;-)
Dziewczyny jak czesto Wasze maluchy jedza mleko
Sandrusia je raz dziennie kasze manne (przewaznie na sniadanie), wieczorem albo duzy serek, kromeczka z maselkiem i wkladka, albo jajo.
Jak czesto myjecie glowke Waszym szkrabom
Ile czasu Wasze dzieci spedzaja przed TV
Moja ostatnio to by caly dzien siedziala. staram sie jej ograniczac, ale nie zawsze sie da. Nie chce sie bawic i tyle. Zadne sposoby zabawiania czy prosby nie pomagaja. Jedynie to wyjscie z domu ;-) A i tak zdaza sie ze nie chce spacerowac bowola caly czas ze jest zmeczona i chce do domku usiasc sobie i odpoczac przed baja
Czy Wasze bable zawsze jedza same
Jakbym czekala az moja zje to by do kolacji siedziala nad sniadaniem
Jak nie nakarmie to sama nie zje.
Umie sama jesc, ale nie chce tego robic. Nie chodzi tu o karmienie. Poprostu by nie jadla. Jak mamusia kiedys
jak mialam sobie zrobic cos do jedzenia to wolalam nie zjesc
Cos jeszcze chcialam zapytac ale zapomnialam ;-)