reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anineczka pisze:
Martusiu ale takie wpinanie innych przedłużaczy i tympodobnych jest niebezpieczne,bo te gniazdka są na 220v nie więcej.
Ja bym nie ryzykowała ;-)
O kurcze tego nie wiedzialam.
Ja nie mam wogole gniazdka w lazience.

Edyta pisze:
Martusiu Ty rzeczywiście na te 22 wyglądasz!
Naprawde
Dzieki :-)

Jkrzymka meza dlugo nie bedzie:confused:
I tak sporo czasu na forum siedzisz. Przy trojce dzieci. Ja przy jednym a czas mam tylko jak bajki oglada badz jak idzie spac wieczorkiem ;-)

reklama
Witam...

U mnie tez słonecznie, ale dużo chłodniej niż wczoraj. Już wieczorem sie ochłodziło :tak:. Jeszcze tylko deszczyk by sie przydał. Nie wszędzie chodzą zraszacze i tam gdzie trawa jest nie podlewana wygląda jak rżysko :angry:
Ogrodnicy podnoszą mi ciśnienie regularnie. Strasznie ślamazarnie pracują i na dodatek popsuła im sie glebogryzarka...Przyjdą dopiero w piątek :wściekła/y:
Wkurza mnie ten bałagan dookoła :no:...
Doobrze, że Jacko dzisiaj wraca

Witaj JKRZYMKA :-).Fajne masz dzieciaczki :tak:. A z najstarszego prawdziwy przystojniak :tak:

napisała Edzia :

Byłam dziś u gina. Zaproponował mi 50% zniżkę na spiralkę w ramach bycia jego stałą klientką od paru ładnych lat. Skorzystam:tak:

WOW :-D:-D:-D
Edzia, świetna promocja :-);-)
Jak się Maciek czuje ? Antybiotyk pomaga ?
Synek mojej koleżanki miał chroniczne zaparcia i też na nocniku była histeria. Nawet byli kilka razy w związku z tym u psychologa ...

No lecę kawę zrobić i póki Hanka na spacerku z babcią ponadrabiam zaległości :tak:

Kinek - dzięki Twoja mała sama słodycz
kurcze wszystkie dzieciaczki mi się podobają hmm mam jakiś mamusiowaty punkt widzenia ... gdybym wygrała w totka to bym się zdecydowała jeszcze na jedno dzieciątko....:szok: ups dobrze że mąz tego nie czyta ;-)

Korduś ululany ale za to Dominka wstała ....

dzien dobry:-):tak::-D

dzis mamy kolejny dzien lata:tak::-)pogoda typowa letnia:tak:
zaraz zmykamy na spacerek:-):tak::-)

16 mam zebranie w przedszkolu a dni adaptacyjne 23,26 i 30 czerwca o godzinie 17-stej:szok:na ostatni sie nie wybierzemy bo wyjezdzamy...

a jak jest u Was?

KInus jak tam przedszkole Hani:confused:wspolczuje ogrodnikow-obibokow;-):-(

Hej:-)
Niestety, Aśka nie ma racji, nie spacerujemy:-p. Ja wogóle tytanem spacerów nie jestem:-p Asia to co innego:tak:. Kama rozchorowała się w poniedziałek więc nie wychodzimy mimo że gorączki już nie ma. W przerwach miedzy zabawą z Kamką szukam miejsca na wakacje, ale nie wiem, czy jest sens:-(

Jkrzynka, witaj:tak: Podziwiam ilość czasu spędzanego przez Ciebie na bb:tak:

Anineczko, jak tam nowy kolega Patryk;-). Dziwna sprawa z tym dzieckiem. Też tak sobie pomyślałam, że trzeba mieć na niego oko:-p. Orientujesz się którzy to jego rodzice:confused:. Kurcze, jak tak można dziecko samopas puscić:szok:

Edytko, biedny Maciuś:-(. Mam nadzieje, że antybiotyk zadziała i mały szybko wyzdrowieje. Łaczę się z Maciusiem w bólu, wiem co to znaczy:-(. Edziu, może te bakterie od zabaw siusiakiem:zawstydzona/y:

Kinek, gratuluję samozaparcia ogrodniczego:tak:

Luleczko, mieliście super dzień dziecka:tak: - dwudnoiwy:-D. I jaki smaczny:tak:. My jakoś nie przywiązujemy wagi do świętowania takich uroczystości jak dnie matki, dziecka, walentynki itd:laugh2: więc prezentów nie było:-).
Nie fajnie macie z tym oknem w łazience. Ani go otworzyć, ani zamknąć bo i tak źle i tak :no:. Moze jak zrobi sie znowu cieplo to komary nie będą się tak do mieszkań pchały:confused:. U nas brak komarów jak na razie:tak:, ale jakieś takie dziwne gryzące muszki są - pierwszy raz mam z nimi do czynienia:-p

Martusiu, a jak z czystością na tych plażach samochodowych:confused:. Na pewno takie rozwiązanie ma swoje plusy, ale jakoś tak nie chciałabym leżeć na plaży obok samochodu:laugh2:

Witaj Monia !
Dzieci już lepiej wyglądają ( już im tak nie cieknie z nosków), mąż dziś wraca więc mi się ukruci ten wolny czas.
jak Remciu wróci ze szkółki to z całą swoją dzieciaczkową paczką jedziemy na zakupy... :-)

reklama
Hej hej
No Moniu ,nareszcie.
A Kamula na co chorowała?

U nas pogoda się skopciła.Ale jest ciepło,tylko brak słońca.
Antek wsuwa śniadanie,a Mateusz się żali,że musi się sam soba zająć.
Tak więc lece do niego.Wpadne później :tak:

Do góry