reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ania, farbkami maluje :szok: ???
Nie nie.
Zle napisalam,mielismy rysowac,ale zrezygnowalismy z tego.
Polepilismy ciastolina Play-Doh :tak::tak:
Antek uwielbia sie tym bawic,a i latwe do sprzatania to jest :-D

Kinus myszki sie strasznie szybko rozmnazaja.:szok:
Tak wiec poszukaj mamy i taty mysz ;-)

Edziu zdrowka dla meza.Oby Was nie nie dopadlo chorobsko:sorry:

Luleczko u mnie dwa nocniki w nienaruszonym stanie,bo nie uzywane:-D

U nas cieplo ale pochmurnie.Antek oglada Kaczki a ja ide robic nalesniki na krokiety :eek:

reklama
Hej wróciłyśmy z małych zakupów

mam sekundę, bo Jula siedzi na nocniku, ide ją usypiać, zrobię obiad, i jade na rehabilitacje, a tak bardzo mi się nie chce :no::-p

Aniu Jula moja też uwielbia ciastolinę, ma 3 komplety, kocha sie nimi bawić, najbardziej lubi fryzjera i teletubisie :tak:, dywan troszkę na tym cierpi, ale wymyśliłyśmy podkładkę z pudła tekturowego ( którą pomalowałyśmy:tak:), i teraz bawimy się na niej.

A że masz nocniczki nie używane to sie nie przejmuj, Antoś na pewno zacznie z nich szybciutko korzystać :tak: jak sie braciszek pojawi to będzie dawał przykład Starszego Brata ;-):tak::tak::tak:

ide usypiać moja córę, postaram sie zajrzeć wieczorkiem, o ile znowu nie padnę po tych zabiegach :zawstydzona/y::-(

Prawie usnelam z Anatolem :sorry:
Ale dzielnie sie podnioslam,bo musze krokietow narobic dla calej famili :laugh2:
Juz jestem w polowie roboty :rofl2:
Ale straszne sa te wielkie emotki :crazy:

Halooo :eek::eek:
Lula jest wytlumaczona,ze jej nie ma.
Kinus pewnie lata za mysza,albo obmysla plan zemsty na niej :-D
Asia pewnie na spacerze.
Monia? Co z Monia?
Edzia
zyjesz?

U nas też play doh nalezy do ulubionych zabaw Macka.
Ja lubię ją trochę mniej, ale wiadomo - on rządzi.

Byliśmy z mężem na małym spacerku z Mackiem i szybko wrócilismy - jest tak zimno:angry::crazy:. Nienawidzę jak jest zimno.

Ania znowu razem pisałyśmy posta.

Kurde, mówię Wam, brzuch mnie boli mocno, ale skurcze to na pewno nie są...tzn. brzuch jest też twardy to może są....Kurde....nie wiem co o tym myslec.
Jutro mam na 11 ktg...

Anineczko a jakie krokiety robisz? Z mięsem czy kapustą i grzybami?

Anineczko a jakie krokiety robisz? Z mięsem czy kapustą i grzybami?
Z kapustka i grzybkami :tak:
Juz zdazylam zlapac zamiast za miske z ciastem nalesnikowym to za rozgrzana patelnie :eek::sorry:
Na szczescie paluchy uratowane,troche popiekly pod woda :baffled:

U nas sloneczko wyszlo,a nie ma kto wyjsc z Antkiem na dwor,na szczescie jeszcze spi mlody.

Edziu u mnie sie tak zaczynal porod.Ciagly bol w podbrzuszu,taki jak na @, skurcze przyszly pozniej.:tak:
Torba spakowana? Komorka gotowa do wyslania sms-ka? Jakby co to czekam na wiadomosc:tak:

Mniam mniam....takie krokieciki to lubię:-D

A jeśli chodzi o ten ból w podbrzuszu to jest naprawdę silny.
Z Mackiem od razu miałam skurcze, bez żadnych bóli.

Wszystko mam już gotowe, jakby co na pewno dostaniesz sms'ka.

Wpadam do WAs na kolejną kawkę ;-)
Wygląda na to, że jestem uzależniona od ...kofeiny :-D

Hanulka śpi, podłogi umyte, zupka kalafiorowa zrobiona i co najważniejsze...pułapki nastawione :cool2:

Aniulka pojawiła się dzisiaj na bb i....edytowała mojego posta :eek:...tego o stawianiu sideł na mysz :eek:...non comprendo :-p:-D

Edzia, może faktycznie poród Ci się zaczyna :tak:. A Maćka kiedy urodziłaś ? PO terminie, nie ?

Anineczko, ale bym takiego krokiecika zjadła :rolleyes:

Co do ciastoliny, to Hanelka Play doh jeszcze nie używała, ale zbliżają się święta i kto wie, może znajdzie to pod choinką :happy:

Kinuś Macka urodziła dokładnie w dzień terminu wyznaczonego wg OM, zresztą nie było u mnie żadnych innych terminów.

Teraz też ten z usg jest taki sam jak z miesiączki.
Może historia się powtórzy....mam taka nadzieję.
Chociaż tylko 5% dzieci rodzi się dokładnie w terminie, może moje są punktualne.

A skąd wiesz, ża Aniulka edytowała Twojego posta???
I po co to robiła:eek:

:angry::angry:- musiałam wkleic tego emotikona bo się strasznie podoba Mackowi.
Stoi przy mnie i przeżywa że buzia miga:-)

reklama
Hmm kawka..lece sobie zrobie :tak:
DLaczego Aniulka edytowala posta?

Edziu ja jak sie obudzilam w nocy z bilem brzucha to myslalam,ze zjadlam cos niestrawnego,dopiero w szpitalu na KtG stwierdzili,ze to skurcze,a pozniej poznalam co to skurcze :baffled:

Ide po kawke ;-)

Do góry