reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

mam do przekazania inna wiadomosć
Martusia juz wyladowął szczęsliwie , dziś chwilke rozmawialismy , przez telefon, muiw że lecieli gorszymi liniami , i jak lądowały to miały tak mocno zatkane uszy że Sandrunia , się popłakała , tera zogarnia cłay domek bo w sosbote widzimy sie u niej

u nas tak sobie w piatek ide wkoncu złozyc wnioske o alimenty , boje sie ty całych sparw sadowych

reklama
Dzień dobry!

Piekną dzis mamy pogodę - tylko spac.
Może dlatego moje dziecię dało mi dziś pospac do 8.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok:
Czyli średnio 3 godziny dłużej niż zwykle.

Teraz dziadki zabrali go na spacer do hipermarketu:-):-);-).
Na pewno uśnie w samochodzie w drodze powrotnej.

A ja dziś czuję sie dużo lepiej niż wczoraj.
Cały dzień obijania sie przyniósł pozytywne i oczekiwane efekty.

Kinek mamy właśnie lego zoo - super i dla chłopców i dla dziewczynek. I jeszcze plac budowy - ale to już raczej nie dla 100&-wej kobitki jaka jest Hanulka. Maciek nadal zafascynowany budowaniem.

Najbardziej jednak pochłonęła go zabawa play doh, ale cały czas trzeba by przy nim siedziec, inaczej plastelinka byłaby wszędzie:-). Niemniej jednak cwiczymy umiejetności manualne i mamy duzo radości.

A jesli chodzi o zabawki z unicefu - w zeszłym roku M dostał od chrzestnego kartonowe klocki - takie pudełka, 10 sztuk jedno mnijesze od kolejnego. I maciek strasznie je lubi.
W tym roku też z unicefu - drewniane puzzle właśnie, 2 razy 9 elementów.
Super, bo mały już wcześniej pokochał drewniane puzzle.

Monia podziwiam Cię za te okna!!! Ja mam problem z umyciem 3:-p:sorry2:

Sto lat Maciek też śpiewa od początku do końca.
Do tego jest super wodzirejem.
Staje na środku i krzyczy: Mamusia, śpiewaj! Tatuś śpiewaj! itd....

Anineczka jak się czujesz? Rety! Wy tam na listopadzie niedługo przegonicie nas na p[aździerniku, już 5 dzieci na świecie!!!! U nas też codziennie jakieś rozdwojenie.

Hej Kinek!

Pijesz kawkę?

My z Mackiem właśnie jemy śniadanie.
Strasznie długo to zawsze trwa.
Najpierw je on, a ja mu pomagam - z godzinę to trwa, a dopiero potem jem ja.

Dziś moje dziecko znowu obudziło mnie o 5.30.
Przecież to jest jakieś nienormalne, oszalec mozna.

dzieńńńdobry:-) jak to mówi Kama:-)

No i gdzie Wy jesteście:confused:.
Wczoraj poszalelismy z mężem na całodniowych zakupach:happy: a babcia zajmowała się Kamulką. Właściwie nic nie kupiliśmy, ale kasy wydaliśmy że hej:baffled:. Jakieś ubezpieczenia, opłaty, rachunki...
Moja mama przytargała od swojej sąsiadki całą reklamówkę roślin na skalniak. No i kiedy ja mam to posadzić:confused: Pewnie muszę dziś, bo jutro ma padać:-(. Nie mam koncepcji, do mój slalniak to na razie kupa ziemi przykryta folią:baffled:. Jak ja mam z tego czegos zrobić skalniak:szok:

Kinek, właściwie to podziwiam Cię, że tak sobie siedzisz z teściową:tak:. Niby Ci fajnie, bo zawsze coś pomoże - przynajmniej przy Hani:tak:, ale...chyba by mnie trafiło. Ja z własną mamą pod jednym dachem wytrzymuję nie dłużej niż kilka godzin:baffled:. Potem zaczyna być źle:dry::wściekła/y:. Tściową mam super:tak: bo widujemy się raz w tygodniu:-D i niech tak zostanie:tak:;-):-D. Każdy jest jednak innym człowiekiem i ma inny pogląd na świat:tak:. Szanuję Twoje podejście do teścoiwej:tak:. I podziwiam:tak:
A tak z innej beczki...Fajnie wiedzieć, że nie tylko my sprowadziliśmy się do takiego nie do końca "gotowego" domu:tak:. No ale tak to juz jest z remontami.

Edytko, wczesnie Macius wstaje:tak:. Pewnie wpadł w taki rytm. My też przez pewien okres czasu mielismy taki problem z Kamką, ale wróciło do normy. Zastosowaliśmy małe oszustwo;-):-D. Myślę, że u Was jednak to nie zadziała, bo Maciuś ma inny sposób zasypiania.
Wiesz, kiedy miałam 3 okna, też miałam problemy z myciem:-D. Ilość rosła stopniowo:tak:. Wprawa też:-D
Maciuś-wodzirej. Może wpadnie do Kamili na urodziny;-):-):tak:. Pośpiewają razem:tak:

Koreczku pozdrów Martę:tak:. Powodzenia w sprawach sądowych i odwagi:tak:. To się Wam należy:tak:.

Bry
Mam kawe :cool2:
Mlody przyspacerowal do nas o 1 w nocy i spalismy w trojke.
I sie nie wyspalam....ale nie przez Antka tylko Alexa :eek:
Nie moge za dlugo spac na jednym boku bo mnie strasznie bola nogi.Czuje sie jakbym miala odlezyny :baffled:
A przewracanie sie to juz wyczyn :dry:

Zaraz zabiore sie za cos,zeby rozruszac kosci:-p

Edziu dla mnie to straszna pora 5:30 :szok:
Ale coz...trzeba sie bedzie przyzwyczaic do pobudek nocnych :sorry2:

Moniu witaj.
U nas dzis lekki przymrozek,wyszlam na 5 sekund na dwor....bryyy.
Mnie by sie nie chcialo juz w ziemi bawic :sorry2: Idzie zima,olej roslinki :-D

reklama
Koreczek, dzięki, ale jeszcze sama nie wiem. Muszę poparrzec, poszukać:-)

Sliczna Darunia :tak::-). Całuski dla Niej:-)

Hej Ania:-). Chętnie oleję:tak:, ale... Moja mama...:-( Ona jest taka, że potem by sie zagadała na smierć, że ona przyniosła, męczyła się, chciała dla mnie jak najlepiej, a ja to mam gdzieś. Jeżeli nie chcę to nie, proszę bardzo...ble, ble...Mogłam powiedzieć, to ona by posadzila, ble, ble, ble...

Nie chcę tego słuchać:no:, bo zaraz byśmy sie pokłóciły...
To właśnie dlatego nie chcę mieszkać z moja mamą...Jest jaka jest...

Dobra, lecę, bo Kama zaraz się wścieknie :tak::-)

Pa, do później. Chyba, że z kwiatkami nie wyrobię;-):-p

Do góry