reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Chyba pomatkuję Kamulinie i umyję ze 2 okna w pralni - są małe:-D. Do później:tak:

Kinek, wypiłam kawę, herbatę a Ty gdzie jesteś:confused:

reklama
Hej, hej :-)

Tez dopijam kawę :tak: i tez mam w planie mycie okien. Póki co siedzę jeszcze w pidżamie a teściówka lata z Hanką. Normalnie mam wyrzuty sumienia :-p...
Wczoraj miałam Wam napisać czemu jechałam do Poznania aż 12 godzin, ale miałam gości i niestety nie udało mi sie zasiąść do kompa.
Pokrótce...150 km od Augustowa złapaliśmy gumę...poza tym tego dnia był straszny ruch na drodze...pod Serockiem utkwiliśmy w gigantycznym korku .Jacko nie nawidzi stać, więc próbowaliśmy objechać zator, ale skończyło sie tylko na błądzeniu po omacku po okolicznym lesie :crazy:...Znowu wróciliśmy do sznurka, ale oczekiwanie było nieziemsko stresujące...bo Hanka nie chciała siedzieć w foteliku, skoro nie jedziemy ...no i zawróciliśmy do Warszawy, gdzie po drodze również tkwiliśmy w korkach...w ostatniej chwili odbiliśmy na Ostrów Mazowiecką,,,,oczywiście, kilka razy gubiliśmy drogę (mapa została w innym samochodzie )....a na koniec zatrzymała nas policja, bo Jacko leciał prze teren zabudowany mając 110 na liczniku....Na szczęście(zależy jak patrzeć) panowie policjanci byli wspaniałomyslni i podarowali mandat 500 zł i 10 pkt w zamian za to co w portfelu...czyli (bogu dzięki) 50 zł. I jeszcze Wam powiem, że tego dnia była nasz 7 rocznica ślubu...niezapomniana...pokłócilismy się chyba z 10 razy :szok::-D...
Hania po 8 godzinach w foteliku zaczęła byc marudna i nie pomogło śpiewanie , opowiadanie bajek...dopiero plac zabaw przy autostradzie poprawił jej humor i nie przeszkadzało jej to, że jest ciemno i zimno :rofl2:...Dzieci są niesamowite...i mój pies też :-D...Podróżnik pierwsza klasa ;-)....To tyle. Na samo wspomnienie przechodzą mnie ciarki

A wracając do urodzin, to czym w końcu obdarowaliście swoje dzieciaczki ???
Ja ciągle się waham...Chciałabym kupić Hance kuchnię, ale nie wiem, czy jeszcze nie jest na to za mała...
Na samochód już trochę za zimno i nie nacieszy sie prezentem...
Pomocy !!!

A w ogóle, to gdzie urodzinowe fotki ??? Czekam z niecierliwością :tak:

No to uciekam pod prysznic....

miłego dzionka

Hej!

Zaczne może od pomarudzenia - dziś się źle czuję po wczorajszym całym dniu na nogach. Na szczęście moje dziecko jest pochłonięte zabawkami które wczoraj otrzymało i ma litośc dla mamy.

My po imprezie, Maciek dostał 3 duże zestawy lego duplo i ślicznie sie nimi bawi, co prawda nie do końca potrafi składac te klocki, ale się uczy.

Do tego mamy kilka nowych aut, play doh, Noddy'ego i drewniane puzzle z unicefu.
Imprezka ok, ale to już nie dla mnie....na szczęście mąż wszystko posprzątał a ja zajęłam się wieczorem usypianiem Maciusia i padłam razem z nim.

Kinek o rany!!!! Podróż - horror, tylko współczuc!

Monia ile Ty masz w domu okien?:-):-);-)

Joasiu i jak grzybobranie?

coffee time :-)

Edzia, skorzystaj z chwilki i połóż sie na kanapie z nogani WYSOKO :rofl2::tak:....
Superanckie prezenty dostał Maciek...Lego duplo, też mi chodzi po głowie, szczególnie ten zestaw zoo. A te puzzle pewnie SUPER :tak:...Uwielbiam takie edukacyjne zabawki...

Hanka nie może doczekać sie swoich urodzin. Od czasu do czasu leci w telewizji reklama lalki Agatki, która ma tort za świeczką i jak pada pytanie -a kiedy są twoje urodziny ?-, to Hania bardzo poważnie odpowiada -niedługo...-:-D
100 lat...ma opanowane do perfekcji...podobnie jak dmuchanie wirtualnej świeczki :tak:

Anineczko, ale elegancki traktorek-koparek :tak:

Monia, dziekuję Bogu, że teściowa zechciała do nas przyjechać na kilka tygodni....gdyby nie ona pewnie myłabym okna , tak jak Ty z Kamą :-D

hej:-)

Ale tu dziś ruch:-p, ciężko nadrobić to, co napisałyście;-):-D

Jestem z siebie dumna:tak:. Wzniosłam się na wyżyny pracowitości i umyłam resztę okien:-).
Kamula udaje, że śpi:baffled:. Poleży tak, posiedzi, pogada z miśkami i około 16-17 zakończy relaks, bez snu, gotowa do dalszego łobuzowania:tak:

Kinek, horror. Mieliście pecha. Hania i tak była dzielna:tak: no i dobrze, że ten plac zabaw sie znalazł:tak:.
Czy warto sie kłócić przez rzeczy od nas niezależne:confused: Mam nadzieję, że pogodzenie było tez niezapomniane;-):-)
Przepraszam, że zapytam, czy zamierzacie mieszkać z teściową:confused::szok:

Edytko, jeszcze trochę i będzie Ci lżej - przynajmniej na ciele;-):-). Dobrze, że Macius dał Ci odpocząć:tak:. Dostał super zabawki, więc chwilę będą go interesować:tak:.
Ile mam okien:confused:. Starczyło by dla każdej z Was;-):tak::-D. Tak dokładnie to 14 okien, 3 balkonowe i to, które mi założyli ostatnio, ale go nie myłam:-)

hej Kinuś:-)

Kama tez śpiewa 100 lat:-D. To teściowa tylko na chwilę. Myślałam, że na stałe:szok::-D. Fajnie Ci, umyje okna i Hanulką się zajmie, może obiadek ugotuje;-):-).
Ja tez myślę o duplo:tak:. Mamy czas, bo u nas imprezka dopiero 20 października ale zaproszenia rodzince już rozdajemy:-)

Dużo masz jeszcze pracy w nowym domku:confused:

reklama
Hej :-)

no to ja, starym zwyczajem pierwsza ;-)

Monia, teściówka raczej nic mi nie umyje i nie ugotuje, bo nie pozwalam :evil:...nie chcę żeby czuła sie jak służąca ;-). Wystarczy, że zajmie sie Hanelką...
W domku zostało zrobienie pokoju Hanelkowego, zamówienie zasłon, kupienie wypoczynku, zrobienie ściany z regipsu , w którą będzie wkomponowany tv, wykucie dziury na okap i zamontowanie go, no i trochę dupereli w pralni...Poza tym nie wszystko mamy jeszcze rozpakowane i ustawione. W tej chwili jestem na etapie mycia okien a potem przeorganizuje kuchnię...doszły nowe szafki i muszę co nieco poprzestawiać.

monia, a Ty to normalnie w szklanym domu mieszkasz :shocked2:...Ja mam 7 balkonowych i 3 małe a to i tak za wiele :-D

Pomysł z zaproszeniami urodzinowymi ...świetny :tak:

Do góry