reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Wpadlam na chwilke bo zaraz idziemy znow na spacerek:-)a pozniej to nie wiem czy uda mi sie spokojnie posiedziec.JUtro jade na tydzien nad morze.probuje sie jakos zapakowac bo jedziemy pociagiem i troszke mnie to przeraza ale dam rade-no nie:confused:hihihihi...to tylko 5h oby tylko nie padalo bo nawet o sloncu nie smiem marzyc;-):-)

Edytko i Anineczko zazdroszcze Wam zakupowych szalenstw.:-)u mnie na razie malo gotowy ale moze w e wrzesniu sobie odbije..wiem ze to nie to samo co zakupy dla nowego czlonka rodzinki ale Juli takze cos sie nalezy wkoncu zima juz niedlugo:tak:

Koreczku lecz ten katar szybko.A Moze to uczuleniowy:confused:oby szybko Ci odpuscil:tak:a co do spotkan Darusi z tatusiem to musicie ustalic czarno na bialym to moze wtedy tescie sie odczepia..choc wiem ze i tak moga szukac dziury byle by na ich synka nie bylo :-(Trzymaj sie dzielnie:-)i zagladaj czesciej jezeli czas i mozliwosci pozwola:tak::-)

do zobaczenia-poczytania nastepnym razem:tak::-)

Joannko

chyba w tym problem ze ja chyab niechche zeby on mial jakikolwiek kontakt bo jak ma przyjezdzac raz na miesiac rozdraznic ja zeby ona potem wolala tato czy cos tam , to niech wogule sie nie pokazuje i zajmuje swoja zoneczka

no nie wiem na 100% , ale z kobitka z która mnie zdradzal a bylo to jak sie okzauje od lata tamtego roku, sie chyab ożenil bo ma ciagel opisy "kocham cie zoneczko kochana" : " nie martw sie zono " itp a jego bartn mial kiedys "podro dla nowozenców" wiem tylko ze podobno brzydsza odemnie hehehe tak muwia mi znajomi ktorzy go z nia widzieli hehehe

Normalnie szkoda slow:-)Koreczku trzymaj sie:tak:
Edytko odnosnie witaminek to ja podaje prawie systematycznie:sorry2: cebion multi 5 kropelek dziennie i sie zastanawiam czy nadal bo wkoncu wit D czerpiemy ze sloneczka i z innego pozywienia.Juz niedlugo bilans to sie dowiem:tak:

Jula spi ,bagaz spakowany i zwarta i gotowa jestem do drogi...;-):-D

Asiu super udanych wakacji. :-D:-):-):-):-):-):-)

Moja bratowa dzis chyba urodzi :rofl2:
mam szczatkowe informacje ,ze bedzie miala cc.Dzidzia ulozyla sie poprzecznie,a ona dostala juz skurczy i innych objawow ciazy.Fakt,troche za szybko bo to 35 tydzien,,ale jestem dobrej mysli,bo z dzidzia wszystko okey ;-)

Ania o rety! Informacja, że ktoś rodzi zawsze działa na mnie elektryzująco:-):-):-). trzymam kciuki za bratową.

Asia no własnie, udanych wakacji!

reklama
No i urodzil sie maly Filipek.Wczoraj przed 23:00 wazy 2150g.
Ponoc caly moj brat. Po obiedzie pojedziemy do nich,ale pewnie nie zobaczymy malego bo lezy w inkubatorze.Robia mu badania czy nie ma anemi i celiaki (bratowa ma te dwie choroby )
Noo to babcia ma drugiego wnuka :-)

Do góry