reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Tunia zdarza mi sie miec prorocze sny, ale nie wiem czy wynikaja one z tego że o czyms co ma sie stac niebawem duzo myśle i tak po prostu mi sie to zdarza czy jest w tym jakas magia
np. jak chciałam byc w ciąży i zrobiłam za szybko test i był negatywny, to mi sie śniło ze jestem w ciązy i za pare dni okazało się że jednak jestem :)

reklama
No właśnie ja tez tak myslałam i nawet kupiłam ale jak przyszedł do mnie lekarz to kategorycznie odradził. Bo to niby są cytrusy jednak i są pryskane. Więc je oddałam.

Siwasek a moze dziala tu magia wiary? "To w co wierzysz, samo Ciebie wybierze"...
jesli czegos mocno pragnie, to to sie stanie ;)

Winia - banany tez juz odstawiam :(
wole sie pomeczyc ten miesiac czy dwa, ale niech Malutka sie nie meczy!

Melanie ogromne gratulacje dla całej rodziny!!!!

poród błyskawiczny, córka śliczna

ja niestety nadal 2 w 1, pewnie urodzę ostatnia.
kto jeszcze został? Tunia, Siwasek Groha?
acha Beacia też?
nie miałam netu 3 dni, musiałam zmienić modem
taka byłam ciekawa co u Was
wiem ,że Aniulka w szpitalu
pewnie teraz kolej na nią

pozdrawiam wszystkie mamy i czekające tak jak ja!!

witaj marta, jeszcze nas trochę zostało nierozdowjonych. Aniulka ma cesarkę zaplanowaną na wtorek, więc jeszcze czas żeby ją wyprzedzić :) ;) więc jak masz ochotę. ja mogę iść na porodówk najwcześniej po południu 24.

Chciałam jeszcze dodać na dobranoc, że jutro będę w domku :D
Hurrraaaa, w moim nowym łóżeczku :D:D:D
Tatuś już mi wszystko przygotował ::)

Cześć, tu Łukasz, mąż Siwaska. Właśnie wróciłem ze szpitala, gdzie został mój Siwasek. Przed 4.00 odeszły wody, ale skurcze sie nie chcą zbytnio pokazywać. Mam nadzieje, ze lada moment się pojawią. Trzymajcie kciuki, pozdrawiam, Ł.

Trzymamy !!! Ja trzymam swoje malutkie ;)
HUrraaaa !!! Będę miała jeszcze jedną koleżankę :)
A ja spałam grzecznie całą noc i nie marudziłam mamusi, żeby mogła sobie wypocząć :D

Lukasz przekaż Siwaskowi nasze poytywne fliudy :) trzymamy kciuki za szybkie pojawienie się skurczy i szybciutki poród!!!!

Paris, no jestem od wrażeniem, taka mądra z ciebie dziewczynka, bardzo ładnie, bo właśnie tak musisz dbać o mamusię. trzeba być grzecznym i spać w nocy, to wtedy twoja mamusia będzie uśmiechnięta, zadowolona i przeszczęśliwa, że ma taką cudowną córcię!

reklama
dziewczyny GRATULUJE slicznych bobaskow,naprawde cudnosci z nich,a ja jestem jeszcze przed i tak strasznie sie boje porodu,ogladalam(niepotrzebnie) jakis filmik z porodu i dziewczyna strasznie!!!! sie meczyla,jest naprawde az tak zle???az tak boli????napiszcie cosik prosze ,Wy tak na swiezo wiecie jak to jest
pozdrawiam

Do góry