reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie wielkie gratulacje
A nie mówiłam!!!!

Ja niestety 2 w 1 i już mi się zdaje, że ten czas nigdy nie nadejdzie.

Siwasku a miałaś na mnie zaczekać! Trzymam kciuki, żeby poszło tak szybko jak Melanie.

Melanie jestem pod wielkim wrażeniem.

WITAM
Jak sie cieszę mamusie wrześniowe juz prawie w komplecie :D
MELANIE PIĘKNA CÓRKA I EXPRESOWY PORÓD JESTEŚCIE NIESAMOWITE
Dawno nie zagladałam ale Kubulek jest bardzo absorbujacy teraz wszystko po powrocie ze szpitala ogarnełam i doszłam do siebie :)
Odwiedziła mnie już położna i byłam dziś na pierwszym spacerku z moim skarbuniem :)
karmienie piersią wychodzi nam super sutki już się przyzwyczaiły i synio ładnie się przystawia ::)
Na szczęście też niewiem jeszcze co to kolka ::) a jem np. nabiał bo tego nawet wymagali odemnie w szpitalu jem też banany,winogrona,jabłka i niemam po nich kłopotu :)
Ostanio tylko zaczął marudzić troszkę w nocy niedużo coprawda ale.......co ile wasze dzieciaczki stają w nocy/ ::)

moj co 4-5 godzin
jak wyszedl ze szpitala to wstawal co 3, ale po tygodniu zaczal spac wiecej
jego rekord to 7 godzin-az sama sie obudzilam i przestraszylam ze cos jest nie tak ale Maks sie chyba zmeczyl:)
u mnie polozna nie byla ani razu-to dziwne???

Mój zaraz po urodzeniu spał dłużej teraz czas się skrócił zobaczymy na jak długo ::)
No to dziwne że nie było u was położnej bo przychodzi przeważnie po zapisaniu dziecka do przychodni zdrowia ::)

Asiunia i Krzysztof gratuluje Marcelka!!

Beacia super ,że już po przeprowadzce. teraz możesz rodzic spokojnie!!

Siwasek pewnie już tuli swoją dzidzie!!

ja nadal czekam.
Izis ale masz fajnie, w domku
Melanie też w domku z Paris.( szybko Was wypuscili) ;D
ja zostane na koniec

pozdrawiam
coś humor mi nie dopisuje

Witama mamusie i te 2 w 1.
Melanie, Paris jesteście dzielne babeczki.
Izis w końcu cię " czytam". Strasznie nam tu Ciebie brakowało. Gratuluję sukcesów z karmieniem !
Beacia, a ja już byłam na stówę pewna że ty w szpitalu dziidzę przystawiasz do cyca. Ale z tymi objawiami to już tuż tuż...
Asiunia, gratuluję synka.
Marta daj spokój na pewniaka urodzimy a to kwestia dni lub godzin... więc uśmiech na buzię bo się brzusio obrazi. ;)

A Aniulka się odezwała ze szpitala i oczekuje na swojego malutkiego. Oto sms od niej:

cześć, mam planowaną cesarkę na wtorek, ale skurcze od 3 dni więc może być w kazdej chwili, pozdrawiamwszystkie dziewczyny, co u was słychać ?

Trzymajmy kciuki za naszą Aniulkę no i za całą brać nierozdwojonych ze mną włącznie ;)

Joanka ty też już napewno lada moment i bedziesz tuliła maleństwo
Pozdrowienia i buziaki dla ANIULKI trzymamy kciuki za nia i Łukaszka :-*
Melanie ale szybko was puścili ::)

reklama
dobry wieczór!
coraz mniej nas zostanie, a ja to chyba urodzę w listopadzie :) mam tyle spraw do załatwienia jeszcze. Rozalcia nie narzeka na zbyt mały domek, tylko delikatnie mówiąc gniecie mi żebra:).
okropnie boli mnie kręgosłup.
idę sobie zaraz na koncert zespołu Stonehenge, rewelacyjna muzyka irlandzka, a później widowisko ogniowe :) . mam nadzieję, że ta muzyka nie porwie mojej małej i nie będzie chciała szybciej przyjść na ten świat.
dzisiaj w moim mieście jest wielka impreza "święto wina w mieście skarbów", wszystko wygląda jak na średniowiecznym jarmarku, już byłam i próbowałam różne pyszności.
bardzo się cieszę, że wszystkie dzidzie i mamusie dobrze się czują!
trzymam kciuki za te jeszcze nie rozdwojone!

Do góry