Hej dziewczynki jestem na chwile
idziemy za raz na dwór, mimo ze pada i zimno brrr, ale musimy po zakupy iśc
Aniu ja zakładam Julii już 6 pampersy, bi u nas pampers nie ma 5+
, a 5 są za małe :-(
Martusiu pobudka o 5,40
na pewno Sandruni bardzo sie chciało sikać i nie obudziła Cie specjalnie
Asiu, Martusiu na moją Julię kiedyś też działało to ze Tubisie ida spać, pośpią i będą znowu, ale cwaniara nauczyła się ze jak ogląda na komputerze to można jeszcze raz włączyć, i już podstęp ze spaniem nie wychodził, dlatego Jula me teraz odwyk
Blanusku fajnie masz z tymi Tubisiami ( oczywiście nie zazdroszczę pracy tylko gratisowych gazetek ;-)) Kochana napisz czy wiesz co będzie gratisem w lipcowym numerze? bo jakoś w tej ostatniej części nie mogę doczytać, aaa i moja Jula chce narysować Tubisiowe "kasio" czyli ciacho na konkurs, jak czyta ta stronę o konkursie to krzyczy "Mama pisz kasio":-)
;-)
a mama ma dwie lewe ręce do rysowania
Martusiu my z gazetek oprócz Tubisi kupujemy też Kubusia Puchatka, no i te literki zaczęłyśmy kupować, Jula bardzo lubi czytać sama w łóżeczku właśnie gazetki, a nie książeczki ( książeczki zawsze chce czytać z kimś), prasówka musi być codziennie
Cieszę sie że wyniki Sandruni są ok
Gratuluje ze Sandrunia tak wspaniale wie po co jest nocniczek i kibelek i umie korzystać
:-)
Kinku jak tam? kawka Cie dobudziła?? mam nadzieje ze tak, jak sprawy z mieszkankiem??
idziemy sie ubierac i po zakupy
do poczytania później papa :-)