reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dzieki Martusiu za odpowiedz. No to ciekawe czy te 5+ nie beda za duze.
Pisze na nich,ze od 13 kilo sa.
No tak ma pocharatane te pachwiny,ze mam nadzieje,ze w przedszkolu nie podejrzewaja nas o molestowanie:eek::eek::laugh2::laugh2:

Hej dziewczynki jestem na chwile

idziemy za raz na dwór, mimo ze pada i zimno brrr, ale musimy po zakupy iśc

Aniu ja zakładam Julii już 6 pampersy, bi u nas pampers nie ma 5+:confused:, a 5 są za małe :-(

Martusiu pobudka o 5,40 :szok: na pewno Sandruni bardzo sie chciało sikać i nie obudziła Cie specjalnie :tak::tak:

Asiu, Martusiu
na moją Julię kiedyś też działało to ze Tubisie ida spać, pośpią i będą znowu, ale cwaniara nauczyła się ze jak ogląda na komputerze to można jeszcze raz włączyć, i już podstęp ze spaniem nie wychodził, dlatego Jula me teraz odwyk :cool2:

Blanusku fajnie masz z tymi Tubisiami ( oczywiście nie zazdroszczę pracy tylko gratisowych gazetek ;-)) Kochana napisz czy wiesz co będzie gratisem w lipcowym numerze? bo jakoś w tej ostatniej części nie mogę doczytać, aaa i moja Jula chce narysować Tubisiowe "kasio" czyli ciacho na konkurs, jak czyta ta stronę o konkursie to krzyczy "Mama pisz kasio":-):tak:;-):-D a mama ma dwie lewe ręce do rysowania :-D:-D:zawstydzona/y:

Martusiu my z gazetek oprócz Tubisi kupujemy też Kubusia Puchatka, no i te literki zaczęłyśmy kupować, Jula bardzo lubi czytać sama w łóżeczku właśnie gazetki, a nie książeczki ( książeczki zawsze chce czytać z kimś), prasówka musi być codziennie :tak::tak:

Cieszę sie że wyniki Sandruni są ok :tak::tak:
Gratuluje ze Sandrunia tak wspaniale wie po co jest nocniczek i kibelek i umie korzystać :tak::tak::tak::tak::-):happy:

Kinku
jak tam? kawka Cie dobudziła?? mam nadzieje ze tak, jak sprawy z mieszkankiem??

idziemy sie ubierac i po zakupy
do poczytania później papa :-)

Kawę pije dopiero teraz :baffled:

Hania ma dzisiaj Dzień Mamy i wszystko musimy robić razem...

My gazetek jeszcze w ogóle nie kupujemy...ale może spróbujemy z "Teletubisiami " :tak:

Martuś, pięknie Wam wychodzi nauka nocniczkowania :-). Gratulacje !!!

Kociaku, Marta, fajnie, że wyniki moczu dziewczy
:happy:nek są dobre...

Luleczko, jeśli chodzi o sprawy mieszkaniowe, to na razie cisza...wiesz, zbliża sie kolejny długi weekend i z doświadczenia wiem, że wtedy nikt nie interesuje się rynkiem nieruchomości, tylko planowanie fajnego wyjazdu .
Poczekamy ...zobaczymy....Wiem, że mieszkanko sprzeda się na pewno...A że trochę później niż chciałam...cóż :crazy:

Hej
My juz po dlugim spacerku,piekna pogoda u nas.
Ale sie zmachalam :eek:
Antek je parowke i zaraz idzie spac :tak:
A ja lece odpoczac i cos wsunac bo glodna jestem jak wilk :baffled:

Kinus dzwonilam tam,do Krynicy i nie ma problemu. ;-)

My już po obiedzie :tak:

Hania wrąbała michę pomidorówki + na dokładkę miseczkę makaronu...Bezproblemowe dziecko :-)...Bardzo cieszę się, że nie mam z nią żadnych żywieniowych problemów...
Hance bardzo smakuje kaszka manna :happy: i tym sposobem kwestia nie picia mleka sama się rozwiązała ...

reklama
Hej!

Jestem:-), bo musiałam wpaśc do domu poszukac w komputerze testu końcowego dla III klas - piszę jutro.

No to jak już jestem to chwilkę sobie z Wami posiedzę.

Kociaku, Martusiu cieszę się dobrymi wynikami Martynki i Sandruni.
Oby tak dalej.

A ja dziś po pierwszym dniu pracy - zleciało szybko, jeszcze tylko 11 dni pracy:-)

Do góry