reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Byłśmy wczoraj z Darią u okulisty niby wszytko jest wporządku ale jej rogówka, rozwija się wolnije niż u innych dzieciaczków :(
Zobaczymy jak będzie za 3 miesiące, wtedy mamy się zgłościć na kontrole.

reklama
Co wasze dzieciaki robia jak nie śpią ::)
bo Kuba to chwilę się pobawi tzn.popatrzy na karuzelę lub poleży na macie ale nie dł€żej niż 15 minut a potem chce na rączki i trzba chodzić z nim po mieszkaniu i wszystko pokazywać a odłożyć go na chwilę to płacz.Wieczorem ładnie usypia w łórzeczku ale w dzień tylo rączki i tulenie ::) Może jak będzie starszy to dłużej się czymś zajmie ::)

Byłam dzis u chirurga. Odcieli mi 1/3 paznokcia w paluchu.  :(
Filip nie lubi być na rekach - może dlatego że jest duży i mu nie wygodnie... Leży na macie, jeździ w nosidełku przypiętym do wózka (wtedy z nami gada) i chyba tyle.
a

Anik wspólczucia, ja jak tylko pomyślę że mogłi by mi coś robić z paznokciem to się boję, a ty przeżyłaś no to nieżle :)

Rozalcia jak nie śpi, to opowiadam jej przeróżne bzdurne historyjki, ona czasem też coś dopowie, śpiewam, no i idą w ruch grzechotki :) oczywiście uwielbia być na rękach. naprawdę musi ją coś bardzo zainteresować żeby leżała dłużej niż 30 min.

Izis, Anik moja mała jeszcze pprostu dobrze niewidzi, ma już prawie trzy miesiące i ma obarz jakdzeciaczek 1,5 iesięczny taki zamyt. Pani doktor powiedziała ,że to dlatego że jest wcześniakiem i ma to minąć. i mam taką nadzieje że tak będzie.

reklama
Koreczek nie martw się, napewno tak będzie :)

Anik
co do paznokcia: ałć :(

Izis co Paris robi jak nie śpi? hmmm ostatnio często je
albo leży na naszym łóżku i oglada sobie do okoła co się dzieje
na macie leży krótko
czasem zainteresuję ja karuzela w jej łóżeczku
ale ja jej nie noszę tzn bardzo rzadko
ona w dzień na szczęście jeszcze dużo śpi ;) :p :D

Do góry