reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kubie już chyba troche przeszły poranne marudy śpi teraz na tarasie może pospi do kąpieli o 19 ::)
Aniulka zdecydowana większośc mówi że Kuba do tatka podobny ale to sie jeszcze może zmienić ::) ;)
Joanka fajnie że już jesteś z nami :) Krzysio trochę przeszedł :( a Majka napewno się przyzwyczai i pokocha braciszka wiadomo że takie małe dzieci są zazdrosne i nie rozumieja pewnych rzeczy najważniejsze żsbyś okazywała jej teraz dużo miłości i zrozumienia ::)

reklama
moje złotko śpi, po spaerze spała całe dwie godziny, ciekawe jak będzie w nocy. a ja wybrałam się na ten spacerek wózkiem z przebitym kołem, gapa ze mnie nawet nie zauważyłam, a w trakcie spaceru myślałam sobie kiedy go oddam do reklamacji bo tak ciężko jeździ. ;D spostrzegawcza to ja dzisiaj nie byłam. dopiero mój tatuś zauważył i naprawił usterkę.

Joanka dobrze, że już wróciłaś i Krzysiowi lepiej. a Majeczka napewno bardzo kocha braciszka tylko nie potrafi tego okazać, a poza tym skoro ciebie tak długo nie było, to ona chciałaby mieć cały twój czas i uwagę, ale napewno będzie dobrze. Trzymamy kciuki!

hurrra dzisiaj pierwszy raz kąpałam sama Olafa.
Zawsze robi to Tata, ale jest w pracy.
Strasznie się bałam i mama była w pogotowiu, ale się udało.
Trochę wrzasku było jak zwykle przy ubieraniu no i mnie opsikał przy rozbieraniu, ale wyszło spoko.
Jestem z siebie dumna.

Tunia widzę, że mama zapatrzono i dumna z dzidziusia nie zauważyła przebitego koła. Spoko hihihihi.
Mój wujek jak wyszedł z kuzynką na spacer to taki szedł dumny z głową w chmurach, że nie zauważył jak dzidzia wszystkie zabawki powyrzucała z wózka i że ma czapkę zsuniętą prawię na brodę. To był komiczny widok.

Wow Grooha gratulacje wiem co to za duma jak się samemu wykapie dziecko też Kubę czasami kapię sama np.dziś
i najważniejsze co chciałam napisać to to że synek strzelił mi dziś podczas zabiegów pielęgnacyjnych takie dwa uśmiuechy że myślałam że padne pęłną gębą od ucha do ucha i nie były to grymasy teraz już wiem że wcześniej myliłam je z uśmiechami lecz teraz to 100% uśmiech ;D

Grooha ogromne gratulacje. Nie taki diabeł straszny... co?? ;) A obraz Twojego wójka z głową w chmurach musiał komicznie wyglądać, aż sie roześmiałam ;D ;D

Tunia jaką masz karetę dla Rozalki, że juz myślisz o reklamacji??? ;D ;D

Izis mój Łukasz też już sie uśmiecha pełn ągębką. :laugh: A jak ze mną razmawia....mmmmmmmm ::) najlepsza melodia dla moich uszu :)

Aniulka, to nie kareta tylko normalny wózek, ale wiesz pomyślałam sobie, że skoro wcześniej tak super się go prowadziło i nagle jak czołg, no to napewno się coś zepsuło i to najpewniej wina producenta ;D ! a poza tym niezła jestem w reklamowaniu, bo to trochę zboczenie zawodowe i tak sobie sprawdzam znajomość przepisów ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej :)
Moja kruszynka też już śpi, naśpiewałam się tak, że ochrypłam :) i wiecie co ten mój bąbel, śpi jak śpiewam, jak przestaję to otwiera oczy szeeeroko!!!

reklama
Hihihi Tunia a masz jakieś kołysanki godne polecenia bo ja też śpiewam Kubie ale cały czas 'Wlazł kotek na płotek' albo 'Były sobie kotki dwa' albo spij kochanie' ;D

Do góry