reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dopiero teraz do Was dotarłam :(

Jestem jakaś załamana i zmęczona ...

Dzień był ok, ale od 17:00 - coś strasznego. Wiktoria co usnęła, to się zaraz obudziła, teraz śpi i nie wiem jak długo, noszenie na rękach nawet nie pomagało, płacz i tyle :( Brzuszek masowałam, dałam infacol i kiepsko ...

Jutro wizyta u lekarza. Mam nadzieję, że obejdzie się bez zastrzyków choć Mała dalej ma paskudny katarek i strasznie kaszle więc nie wiem jak to będzie :(

Jeszcze nie spałam, jestem padnięta ...

reklama
izis pisze:
Wow Grooha gratulacje wiem co to za duma jak się samemu wykapie dziecko też Kubę czasami kapię sama np.dziś
i najważniejsze co chciałam napisać to to że synek strzelił mi dziś podczas zabiegów pielęgnacyjnych takie dwa uśmiuechy że myślałam że padne pęłną gębą od ucha do ucha i nie były to grymasy teraz już wiem że wcześniej myliłam je z uśmiechami lecz teraz to 100% uśmiech ;D

izis jak ja ci zazdroszczę tych uśmieszków, już się nie mogę doczekać aż Olaf tak zareaguje.

A my dzis uderzamy na wizytę do ortopedy mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Kuba dzis w nocy znowu wstawał co dwie godz. i płakał niewiem o co mu biega może potej szczepionce jest taki marudny uspakajał sie tylko przy cycu ::)
Grooha napewno lada chwila cie to spotka będziesz się cieszyła jak głupia ;D

wczoraj bylam na pograniczu zalalamania
mala nie chciala isc spac no i traz tez w nocy caly czas cos steka
Wczoraj to juz ja zostawilam pod opieka patryka i poszlam spac bo juz nic na oczy nie widzialam ::) ::)

Dzisaj chyba idziemy na rodziny spacerek tatus mamusia i mala :)

znowu dlugo nie pisalam a jak sie wczoraj dorwalam do kompa to zdazylam przeczytac zaleglosci i zrobilam sie spiaca:p
my jak zwykle od lekarza do lekarza-juz mnie to powoli meczy (zwlaszcza okulisci, bo oni sie nad dziecmi znecaja:/) bylismy z maksem w osrodku wczesnej interwencji na szczescie wszystko ok, chyba omina go te wczesniacze dolegliwosci:D ale tam bylo tyle takich biednych chorych dzieci i z roznymi zespolami i w ogole...
a od wtorku mamy akcje zabek, maksiowi sie wyzynaja kly i jest strasznie wkurzony a ja jestem strasznie zmeczona, bo ataki ma przewaznie o 3 w nocy:(i wtedy placze tak z godzinke dopoki nie zadzialaja czopki te homeopatyczne i zel przeciwbolowy
a dzis bylismy pierwszy raz sami w nocy bo tatus poszedl do pracy i maks wstal tylko raz na jedzenie i nawet go nic nie bolalo:D
to chyba zbawienny wplyw mamusi:)
a teraz idziemy na spacer dopoki jest slonce ;D a tata spi-to tez trohe spokoju:p ;)

bardzo ci dziekuje wszystko moze by i dobrze bylo ale zabraklo mi znakow a z tych dwuch suwaczkow tez niechce zrezygnowac i klops:)

Życze wam aby wasze dzieciaczki bylo zdrowiutkie i sprawialy mamusia mala problemow

witam mamusie!
znowu pare dni opuscilam na forum i juz mam takie zaległosci. :)
Joanka ciesze sie ze jestes juz w domku i z nami :) :) :)współczuje krzysiowi, biedaczek. a z Majeczka zycze zeby sie szybo przyzwyczaiła :) :) :)
wczoraj bylysmy z Iga u neurologa i okazało sie ze jest ZDROWIUTKA tak sie ciesze ;D ;D ;D ;D
tylko ciagle mamy problem z oczkami ropieja praktycznie cały czas.musimy isc znowu do okulisty, obawiam sie ze mala ma niedroznosc kanalików i bedzie musiała miec udrazniane :( :( :(
a mi przydałoby sie pójsc do fryzjera, tylko kiedy O0 O0 O0 O0

reklama
U nas dziś była piękna pogoda...cały dzień słoneczny. Spacerek miałyśmy taki 4-godzinny i mała cały czas smacznie spała, wogóle nie w głowie jej było jedzenie ;D

Do góry