reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kangurki ale się uśmiałam z tego krochmalu ;D ;D ;D ;D Jak się w nim kąpie dzieci to sztywno główkę trzymają hihihi ;D ;D ;D ;D A tak poważnie to kąpie się w krochmalu jak wyskakują jakieś krosteczki. Krochmal dobrze działa łagodząco.

Dobrze, że juz zdrowiejesz a po Twoim pawiku to faktycznie pewnie teraz głupio Ci bedzie co???

Kociak swietnie, ze Martynka już jest grzeczniejsza. Może brakowało jej spacerów i kąpania. A ja wiem że nawet przeziębione dzieci się kąpie i jak nie ma temperatury i nie pada to na dwór też sie wychodzi.

reklama
Aniulka - ja też tak słyszałam, że z Maluszkiem można wyjść na dwór jak jest chory, ale ja z Wiktorią nie wychodzę, we wtorek będzie na dworku, bo idziemy na kontrolę. Na dokładkę u nas jest straszna pogoda, pochmurno, co chwilę deszcz pada i jest paskudny wiatr, boję się, że jeszcze bardziej by się Niunia zaziębiła.

Cholera niewiem już co mam myśleć ten katar to ma on od urodzenia już więć jakby to bylo coś poważnego toby już chyba wyszło
wiem jeszcze że u Anibani dziewczynek jest to samo i lekarz też im powiedział że to pokarm osiada bo niewykształcony jest dobrze jeszcze układ oddechowy może niektóre dzieci mają lepiej wykształcony więć nie mają problemów z noskami ::)

Aniulka - dlatego właśnie siedzimy w domku choć muszę przyznać, że brakuje mi tych wspaniałych spacerków! :) Uwielbiam spacerować z moją Niunią. Chodzimy na "kaczki". W miejscowości, w której mieszkam jest taki śliczny i duży staw, w którym pływają kaczuszki, oczywiście Wiktoria jeszcze "nie kuma" o co chodzi z tymi kaczuchami, ale ja Jej zawsze mówię gdy ubieram Ją na wyjście: " Wikunia, idziemy na kaczuszki " :)

reklama
Do góry