reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Blanusku dziękujemy :-*
nie trenuje tylko wdrazam się w temat ;D takie nieśmiałe początki...

Zapomniałam napisać, że bylismy wczoraj u pediatry w przychodni
przyjął nas taki młodziutki doktorek ale z wyglądu jakiś nie źle zakręcony :p i powtarzał kilka razy to samo
włosów chyba z rok nie obcinał i nie mył :p
co do wysypki na głowce nie powiedziłałnam nic nowego,
...może od mleka modyfikowanego (wcale nie, bo wczoraj nie dawałam a z rana piękna czerwona wysypka świeciła)
...może od słońca (napewno nie)
...może od czegoś co spożywa mama :p - to już wiedziałam wcześniej

czyli dalej jesteśmy w punkcie wyjścia

reklama
No witam.
Co do usmiechów - Filip zaczął się uśmiechać w szpitalu (paradoksalnie) gdzieś ok 4 tyg. Teraz szczerzy się jak sie go zaczepia ale też sam zaczepia uśmiechem i piskiem, czasme uśmiechnie sie też do jakiejś zabawki :)
Nie wyspałam się dzisiaj - za późno poszłam spać - ok. 24.

A mąż mój najwspanialszy (tak jak i wasi).
a

;) Aniulka - dziękuję :D

No i do lekarza idziemy pózniej - zarejestrowałam Niunię.

Wiktoria też się ślicznie uśmiecha, aż miło popatrzeć :) Najbardziej wtedy kiedy do Niej mówię - wydobywa z siebie takie fajne odgłosy. Jakby potrafiła mówić, to na pewno by już coś powiedziała chętnie :)

Ja z wiktorią byłam u lekarza z plamkami na twarzy, na główce - położna jak przyjeżdzała do nas do domku, to mówiła, że to potówki, ale lekarz powiedział, że nie jest pewien i że samo przejdzie, że może to być od:

- słońca ( bzdura, bo na słoneczku nie miała twarzyczki )

i nic innego nie powiedział - na szczęście paskudztwo samo przeszło :)

Melanie mi ostatnio lekarz pediatra-dermatolog powiedział że zaraz po karminiu mogą na buzi i twarzy pojawić się czerwone plamki lub krostki i to ponoć z wysiłku i nie jest to żadne uczulenie ::)

Izis Ty mnie dzisiaj pocieszasz i poprawiasz mi humor :)
chciałabym jeszcze tylko, żeby fakiś fachowiec spojrzal na Paris i powiedział mi, to nie jest skaza białkowa :)

Melanie - Słonko, głowa do góry. Obserwuj Malutką, Jej twarzyczkę i jeśli nadal będą te krosteczki, to wybierz się po prostu do innego lekarza.

MamaWiki nie ma sprawy. Jak chcesz to inne fotki też Ci mogę wkleić. Nie musiałam zmieniać rozmiarów, więc spróbuj jeszcze raz, pewnie sama dasz sobie radę.

Melanie u nas te krostki też nie schodzą :mad: :mad: :mad: :mad:

Wiesz bo ja też się obawiałam że to skaza ale ta babka to dobry specjalista więc powoli wprowadzam produkty mleczne i jest dobrze niedługo napiję się bezpośrednio troszkę mleczka samego i zobaczymy ::)

reklama
Pózniej powklejam parę zdjęć Wiktori - mam nadzieję, że tym razem sobie poradzę :)

U Wiki jak pojawiły się te krosteczki, to panikowała, bo nie chciały schodzić - przemywałam twarz rumiankiem i pomogło troszkę, było lepiej!

Do góry