reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie - no to musiało być komiczne, ale działałam w jak maszyna - tylko jedną mysl miałam w głowie: DOPAŚĆ TEN POCIĄG! poszłam do przednich wagonów bo nie chciałam siedziec z tymi co to widziali mój ślizg na peronie.
a

reklama
Melanie pisze:
Anik mam nadzieję, że sie nie obrazisz ale parsknęłam śmiechem jak wyobraziłam sobie Ciebie krzyczącą na tym dworcu i jak sie wyrżnęłaś  ;D
oto przykład do czego jest zdolna kobieta spiesząca sie do dziecka - nie ważny obiach... ważne, że cycki na czas dowiezione  ;) ;D

gratuluję męża :)

nie chwalę sie ale ja mam też godnego pogratulowania  8)

Ja się też usmiałam i tez się nie chwalę ale mam super męża. Właśnie robi mi łóżeczko do spania.

A my chyba załapalismy pierwsza kolkę. Poleciałam na film ale caly czas masowałam Łukaszowi na przemian nplecki i brzuszek i gimnastykowałam mu nóżki.Poszło kilka bączków ale Łukasz dalej nie spał. .. Mąż poszedł mi zrobić herbatkę koperkowa żebym nakarmiła małego to może przejdzie i w czasie jak piłam tą herbatkę Łukasz zasnął. Jakieś 5 minut temu. ::) ::) ::)Ciekawe na jak długo

Wlasnie uspilam Niunie w lozeczku :)
ale znowu wsciekala sie przy karmieniu :(

Dziewczyny zapomnialam Wam sie pochwalic - od zeszlego czwartku nasza Cora sie usmiecha :)  ;D w pelni swiadomie!
kiedy ja glaszcze, albo kiedy mowie do niej, najpierw robi wielkie oczy, a potem pokazuje dziaselka  ;D  ;D  ;D
i to rewanzuje wszyyyystkie nerwy  :laugh:

oooo to ja tez lece obejrzec galerie :)

Melanie tez spoznione, ale najszczersze GRATULACJE i buziaki dla miesiecznej Paris!
zdjecia uzupelnie jutro, ide sie kapac
i spaaaac!

Mój Łukasz tez już pierwszy uśmiech świadomy ma za sobą. Jak zaczynam do niego mówić reaguje usmiechem od ucha do ucha i zaczyna juz gaworzyć. No może nie całkiem ale ga la, eł to juz potrafi ;D ;D ;D

Moja mała też się już usmiecha. Wczorajsza noc po zastrzyku okazała się całkiem spokojna. Tylko mała usypiała w łóżeczku około godzinki...ale sama usnęła bez żadnego płaczu.

A ja tak też mam kochanego męża
też się uśmiałam z opowięści Anik ;D
Kuba też sie szczerzy już i uwielbiam ten szczerbaty usmieszek ;D
a dziś w nocy mielismy niezły sajgon mały wstawał chyba z 5 razy i cały czas puszczał bąki
teraz rono była kulminacja strrrasznie płaał ewidentnie było to wzdęcie rozmasowałam brzuch podałam Espumisan,ogrzałam suszarką i przeszło odrazu inne dziecko :) leży sobie grzecznie w łórzeczku i coś grucha do siebie :)

reklama
Do góry