reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
racja
kiedys widziałam parowar Tefala za 100 na allegro - nowy
a używany za 50 pln

musimy coś ciekawego poszukać, bo już nie chcę się więcej babrać w gotownie butelki i laktatorka :p

Kangurki - fajne fotki, Maksinka rośnie i jak się zasłania ;D
no i pierwszy raz tatusia widać :D
I Ciebie dokładniej :D ale oczu nie widać

Mi lekarka powiedziała że szczepionkę 6 w 1 trzeba zamówic w aptece i najlepiej zrobic to troche wczesniej, bo bywają zastoje. I najwyżej poprosic w aptece zeby ją przechowali do dnia szczepienia, albo samemu w lodówce przechowac. Z tego co sie orientowałam to ona kosztuje koło 180 zł.

Trzymam kciuki za Tunie i Joanke :) :) :)

Melanie ja tez sie na poczatku bawiłam w wygotwowywanie smoczków, butelek... znam ten bol ;D
I szybko nabyłam sterylizator :) Mamy tez taki do mikrofalówki jak Kangurki tyle, że firmy Tufi - chyba najtanszy z jakim sie spotkałam na rynku - jakies 60 pln (nowy)
Takze polecam!! :)

aaa to pewnie kamień
u nas nie ma tego osadu, bo:
po1. gotowaliśmy dopiero 2 razy ;D
po2. gotujemy w wodzie przefiltrowanej :)

tak tak
sterylizator trzeba nabyć - albo parowar ;)

Dziękujemy!!!
Smerfik waży 3,220 i ma 54 cm wzrostu. w poniedziałek już byłyśmy w domku. ja na razie jest super - nawet trzy noce pozwoliła nam przespać ;D

reklama
Do góry