reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Tak mi dzisiaj przyszło do głowy że w razie by Iga zachorowała to ja nawet nie mam termometru żeby zmierzyc jej temperature. Słyszałam ostatnio o termometrach do ucha,ale one są dosć drogie( ceny zaczynają sie od 120zł) i zastanawiam się czy warto w to inwestować czy może wystarcza elektroniczny, bezrteciowy(około 20zł) który mierzy temperature w 60sekund.
Mam pytanie czy macie jakies doświadczenia w tym temacie, czy da rade zmierzyc maluszkowi temperaturke tym elektronicznym czy lepiej od razu kupic ten do ucha ??? ??? ???
a my dzis spokojny dzien, byłysmy zagłosowac, potem mielismy gosci - pradziadkowie i dziadek :)
Iga grzecznie śpi. :laugh:

Siwasek ja dostałam niedawno w prezencie taki terrmometr co mierzy w 60 sekund, ale on nie zawsze działa tak jak powinien...

Jak Kuba był malutki mierzyłam mu temperaturę zwykłym termometrem w pupie. I teraz chyba też jednak zwykły termometr zastosuję w razie potrzeby. Odejmuje sie zawsze 5 kresek mierząc temperaturę w pupie.

Ja mam termometr w smoczku. Niestety zupelnie sie nie sprawdza. Dziewczyny pluja nim dalej niz widza :mad: Nie ma sily, abym im temperaturke zmierzyla.
Jak moje maluchy lezaly jeszcze w szpitalu, pielegniarki stosowaly tam termometry elektroniczne. Taki tez polecily mi stosowac.Szybko mierzy temperaturke, ale korygowac ja o kilka "kresek" w gore.

My mamy taki termometr, co go sie przykłada do skroni, bezdotykowo
i mierzy temperaturę w 2 sekundy
mierzymy nim też temperature wody w wanience

Kupiliśmy go w Makro za około 60 pln
...chyba, bo juz dobrze nie pamiętam

Ja mam termometr elektroniczny
Od dzis zostałam sama w domku :( mąż wrócił do pracki po miesięcznym urlopie tak spędzaliśmy całe dnie we trójkę ciekawe jak dam sobie radę mąż wraca koło 16 ::)

reklama
Izis, dasz sobie rade, kobiety to twarde sztuki ;D Fajnie mialas, ze maz mogl z Toba i malym tak dlugo.
Ja, niestety, od poczatku sama z dziewczynami jestem. Cale dnie spedzamy same, czasami juz mi palma odbija ::)
Poza tym chyba dostane zawalu w wielku 27 lat ::) Od kilku tygodni mam tepy bol w okolicy serducha. ::)
Lecimy na spacerek, bo pogoda u nas dzisiaj przepiekna :D

Do góry