reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dzień dobry!!!!
witam, jako przeterminowana :) !!!
no a marta rewelacyjnie się postarała, ja też myslę, że przed 11 powinna urodzić.
Joanka, a my też zdążymy przed 11????

u mnie wszystkie objawy porodowe ustąpiły, hm... może to tak ma być.Nie, zapewne nie!!! w nocy brały mnie skurcze, ale tak bardzo nie chciałam, żeby coś zaczęło się dziać więc prawie na siłę zasnęłam ha ha ha.
ja już mam schizofrenię paranoidalną!!!

wszystkie urodzicie, a ja sama zostanę na placu boju :)

dobra idę do miasta, jeszcze muszę do labolatorium, a na badania do szpitala idę tak ok. 13. dopiero!
miłego dnia!

reklama
sms od Marty 3X
Dziękuję. 7.50 urodzilam duzego chlopca 4350-60 cm. ciezko bylo ale juz dobrze. pozdrowienia dla wszystkich. pa

:D super dzielna wrzesnioweczka ;D

MARTA SERDECZNE GRATULACJE

ale wielki facet!!!!

Joanka, jak pisałaś posta, że marta urodzi przed 11, to ona już tuliła swojego maluszka :) . może jeszcze masz jakieś przeczucia :)

No i Marta wzięła sobie zakład do serca a my????   :p
Martusia wszystkiego naj...naj...najlepszego!!!!!
Ciekawe ile my jeszcze pochodzimy.Mnie wczoraj wieczorem po kąpieli zaczęły leciec takie gęste gluty z pochwy.Może to w końcu czop poszedł.Było by dobrze. Ale na razie nic wiecej sie nie dzieje.Brzuch mi sie napina jak zawsze  ,no może troszke bardziej.Byłam z Pati w szkole,na zakupach no i na kawke do Kaszu sie załapałam.Ale ma śliczna ta kruszynke. ja juz też chce buuuuu.....
Ide teściowej dzien dobry powiedziec bo dziś kawka u Kasi zaliczona a u niej jeszcze nie byłam.Musze sie zameldować ;D.
Pozdrowionka i zycze miłego dnia.Narazie.

No Martusia
na samym początku POGRATULUJĘ SERDECZNIE !!!!
naprawdę jesteś niesamowita - urodziłaś fizjologicznie największe dziecko na wrzesniówkach to kolejny powód do GRATULACJI !!!
i dotrzymałas umowy, że w czwartek rodzisz - można na Ciebie liczyć ;D ;D ;D GRATULACJE !!!!

reklama
Marta jesteś wielka, taki duży chłopczyk, super super super. ;D

Beacia pewnie masz rację z tym czopem, coś mi się wydaje, że będziesz następna. ;D

Siwasek fajnie usłyszeć, że u ciebie wszystko ok i dzięki za info o Brochowie. ;D ;D

tunia, Joanka a my? ;) ;)
Wy macie chociaż jakieś skurczyki a mnie dalej nic nie bierze i nawet zaden glut mi nie chce wyciekać. :mad: :mad: :mad:

Do góry