reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

asiunia22 pisze:
hej dziewczyny , Melanie mam do ciebie prosbe chcialam sie zapytac jak zalatwilas ze w urzedzie dali ci na akcie imie Paris???ja wybralam Marcel i facet niechcial mi za nic go wpisac.... :)z gory dzieki za podpowiedz

pozdrowienia dla was i maluszkow lece do swojego ma ma codziennie kolki i mocno placze :(

asiunia odpisałam Tobie na priva :)

odwołujcie się,
nie poddawajcie się

reklama
Wreszcie mogę usiąść na chwilę.
MELDUJĘ SIĘ NADAL PODWÓJNIE. ;D
Nabiegałam się dzisiaj po mieście i myślałam, że to może pomoze ale nie.
Za to w każdym sklepie pani pytała, który to miesiąc, a ja na to, że dziesiąty!!!
Kupiłam przyjaciółce prezent na śłub, byłam u męża w pracy, pojechalismy oddać krew i mąż ma dzień wolnego (ale fajnie)
jutro też ma wolne, i ma chłopak nadzieję, że w tym czasie zacznę rodzić.
To przez to wasze umawianie się na poród w czwartek tak się napalił na jazdę do szpitala i teraz siedzi z planem miasta zaznaczając najkrótszą trasę. ;D ;D

Joanka ja też mam parówki. sztuk 10. Okropne są.

czy któraś z mamuś zna fiński???
mój kolega Juha z finladnii właśnie przysłał mi i Rozalci piękną kartkę z życzeniami, ale niestety po fińsku :). a tego języka nigdy w życiu sie nie nauczę, bo to najtrudniejszy język na świecie.
kartka cudowna z piękną dzidzią dziewczynką zapewne, bo z wielką różową kokardą na głowie ;D , no ale jeszcze chciałabym rozumieć te życzenia. niestety mój słownik internetowy nie daje rady, przetłumaczył zalediwe kilka słów i na dodatek nie mogę zalogować się na fińskie forum!!!

cześć wrześnióweczki !!
te rozdwojone i nierozdwojone pozdrawiam ....
często do was zaglądam i tak sobie czytam ..myśle ze sie nie gniewacie ????
przyokazji wklejam zdjecie mojego synka już skończył 3 miesiace matko jak ten czas leci stanowczo za szybko jakbyscie mialy jakies pytania to smiało tu mój nr gg 5515758
pozdrowionka

Melduje sie reż 2w1.Wczoraj myslałm że mnie odwiożą a dalej chodze.Śpi i jem,jem im śpie niech juz sie zacznie coś dziać bo tyje w oczach.Nerwówka przeprowadzkowa mineła i teraz chyba odsypiam całą ciąze :p :p :p. to co jutro powiadacie jedziemy ;) ;D, a o której? Tak hurtowo musimy sie wybrac, bo jak któraś juz zauwazyła w grupie razniej ;D :laugh: ;). Laski ja juz naprwde mam kręćka na tym punkcie.Ilekroć mnie zaczyna cos bolec zagladam na zegar,a tu nic :p. Dobrze ze tylko musowe dwa dni jak nie szybciej.Chyba nawet na pasku mam tyle do końca i dzidzia to dziennie na forum widzi to wielkie odliczanie i trzyma sie planu ;) :laugh:.
Joanka na temat nocnych koszmarów ani wyrobów garmażeryjnych widocznych na moim ciele sie nie wypowiadam.Niech sie juz z nam to kończy bo za niedługo zamiast mojego zdjecia będe mogła wklejac maskotke MICHALNE .Chba sie to tak pisze,wiecie o co mi chodzi ta z opon :p ;D.Wiele mi juz do niej nie brakuje.Może jeszcze zdarzymy coś wkleic przed porodem.Ide sie pstryknąc.
Pozdrowionka.Odezwe sie jak nie zasne.Papa
Acha!!!!Kasiurka sudowny chłopaczek.Usteczka,oczęta normalnie słodzio!!!! ;D Buziaczki dla Was :-* :-* :-*

grooha fajne miny muszą robić te kobity jak im wylatujesz z tym 10 miesiącem ;D ;D ;D

tunia
nie znam fińskiego ani odrobinkę ::) :laugh:

Kasiurka świetny ten Twój bąbel :D
zapisałam sobie Twój numerek ;)

Beacia
Ty ciągle pracowałaś i chyba zapomniałas co to znaczy leniuchować :D ;D :D

Melunia baby się dziwią, że po pierwsze to jak to mozliwe, że jeszcze nie urodziam,
a po drugie że jeszcze wogóle wychodzę z domu i biegam po mieście.
a w sumie to ja się teraz lepiej czuje jak miesiąc temu.

No gdyby nie te serdelki na końcu rąk. ;D

Witajcie wieczorkiem,

ale fajnie się dziś czuję, no nie fizycznie, skąd, ale psychicznie rzecz jasna.
Dzień do d...y jeśli chodzi o aurę, ale za to rześko tak i w końcu można pooddychać. Nie z powodu brzucha, bo tan nadal poziom żeber okupuje, ale ten deszczyk i w ogóle...

Beacia ja coś czuję że w oczach puchnę. Nigdy jeszcze nie miałam taaaakiego apetytu. Jeszcze coś jem a już za kolejną rzecz się zabieram. Nie wspomnę o smakowych mieszankach, niecenzuralne... :p

Grooha, no to  od jutra przeterminowana jestem razem z tobą  ;D

Melanie jak tam nasza mała, aniołek czy już diablo w nią wstępuje... ;) Maluszki tak lubią, kiedy mamusia własnie siada w fotelu z ulubioną książką lub gazetką, wydrzeć się maaaamoooo po swojemu...

Brzuchatki jeśli chodzi o godzinę zero, to ja probonuję pięc po pólnocy, a niech sąsiedzi wiedzą że są sąsiadami :p
A jak nie to niestety ale jutro dopiero po 19 się piszę inaczej na piechotkę do szpitala 35 km pomknę...

reklama
Ja też bym chciała zeby zaczęło się w nocy!
posprzątałam , poprałam
ugotowałam obiad na jutro
moge rodzić ;D
Joanka to może dziś w nocy zaczniemy???

Do góry