reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joanka jak sie dobrze orientuje to jestes z wrocka, tak?
Zdecydowałas sie gdzie będziesz rodziła? :)
bo ja na brochowie

reklama
Aniulk, nauka do bani (Aniabania sorki :-))
Ale mam to gdzieś co będzie to będzie.
Wkurzam się jedynie okropnie że zamiast nakręcać się jak wy i oczekiwać symptomów porodu to panicznie się wręcz ich boję bo tak mi zależ y na tym terminie egzaminu.
Co a cholerny los. Że też nie poszłam na ten egz  w czerwcu. Dupa jestem i już. No ale było minęło.

Ja dzisiaj będe oglądała M jak miłość, może potem na wspólnej bo czasmi oglądam, potem wpadnę na forum i jak mnie zmuli to pójde spać. Mąż na nocce w pracy, więc dużego wyboru w robieniu czegoś nie mam

Melanie, ja to nie jestem ekspertem w dziedzinie karmić z sukcesem. Bo za bardzo nerwowa byłam gdy majka uczyłą się cycać.
Zachorowała mi w szpitalu na zapalenie nosogardzilei i ciężko jej było ssać. Więc leniwa babulka była przy tych cycach i tyle. Więc nawet kapturki nie skutkowały...

W szpitalu dziewczyny z regóły też nie korzystały z nakłądek bo ogólnie w szpitalu atmosfera jest anty naukowa. Ale jak wróciłam z Majką do domu po 10 dniach w szpitalu to wszystko się o 180 stopni zmieniło i Majka stała się aniołkiem, ale ja już miałam taki uraz do karmienia że nikt mnie nie przekonał do walki.

Na wspólnej do dobry plan. Skorzystam, kolację to ja jem cały dzień, właściwie to mam jedną wielką poręjedzenia. Ciągle coś przeżuwam...No i już 79 kg mi dzisiaj skoczyło buuuu....

Siwasek, ja Majkę rodziłam na Brochowie. Ale teraz strzelam na trzebnicę bo wbrew pozorom najbliżej tam mam z domu. Po wielu próbach samochodowych do różnych szpitali. Trzebnica równa się czasowo jedynie z Klinikami, a za Kliniki dziękuję....

Aniulka oto nasz namiot ;D

i chłopaki takie w temacie - ciążowe ;D

dscn4758namiot4yk.jpg

Joanka ja sobie kupiłam te kapturki z 2 powodów
jeden to oczywisty, żeby służyły jako ochrona
a drugi to:
...straszna ze mnie gadżeciara ;D

reklama
trzeba by stworzyc wątek o cycoleniu i niech się mamuśki wypowiedzą jak sobie radziły, a my , te z tyłów porodowych będziemy czerpać wiedzę i po porodzie będziemy bardzo doświadczone i mądre.  ;D ;D ;)

Ja też karmiłam tylko 3 tygodnie bo moje bobo o wadze 4,380 pożerało a nie piło mleko i mleczarnia nie nadążała, mały był ciągle głodny. Dostał flachę z Bebilonem i na poczekaniu wytrąbił 120 ml, gdzie takie maluchy około 50 przeważnie pożerają

Do góry