reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A ja mam dziewczyny dziś pierwszy "normalny dzień". Moje problemy z cycami były makabryczne ale dziś one dochodzą do siebie i my do siebie. Musiałam małego na 1 dzień odstawic na butelkę by je wyleczyć. Poza tym deprecha mnie dopadła. Ale dziś, dziś moje drogie mamy rocznicę ślubu. I "normalny" cyckowy dzień!

Widzę też że dzieci się sypią z dnia na dizeń.

Pozdr
a

Aniulka gluty narazie odeszły w siną dal :p

byliśmy z mężem na naleśnikach, były cool 8)
chyba troche zluzowałam i juz mi się tak nie spieszy do porodu...
tzn fajnie by było nawet za chwilę rodzić ale jakoś psychicznie wyluzowałam troszkę
ale się wścieknę jak jeszcze któraś z terminem po mnie urodzi ;D

Marta dziękuję za życzenia dla męża ;)

Melanie czy Ty to ja??? bo ja właśnie tez wyluzowałam i ma to w nosie kiedy urodzę. Moge być nawet ostatnia. Kiedys przeciez urodzę nie????

Czy Ineczka napisała Ci może jak dali malutkiej na imię bo nie mogę jej dac do albumu bo nie wiemy jak ma na imię??? Mi nie napisała :(

melanie daj spokój Beaci, niech rodzi... powiedziałas zę wyluzowałaś!!! My poczekamy sobie i pójdziemy razem rodzić ;) ;) ;) ;D ;D

no dobra, namówiłaś mnie
Beacia możesz rodzić jeśli o mnie chodzi ;D

Ineczka mi nic więcej nie napisała,
tzn napisał do mnie jej mąz dokładnie tak jak napisałam, ja piszę wszystko co do mnie przychodzi ;)

Melanie - no mnie mały poranił bo działaliśmy instynktownie z dostawianiem do cyca, i mój instynkt mnie zawiódł troszkę - po prostu mały nie wciągał całego cyca i w ten sposób wygryzł mi brodawki do krwi. Nie możesz sobei nawet wobazić jaki to ból.I deprecha bo karmienie jest udręką. Ale dzis juz jest ok.

Wiem, że takie rady sa przed karmieniem dareme, ale wsadzaj cycka dziecku jak najgłebiej - poczekaj aż rozdziawi buźkę i wepchnij pierś jak najgłębiej, wtedy nie będzie ranił. I sukces laktacyjny gwarantowany!
pozdr

pażdziernikówki nam piszą w galerii :( :( :( :(

poprosiłam je o wykasowanie postów

ale jak tak dalej pójdzie...

nikt nie czyta informacji na początku :p :(

reklama
Melanie na pewno skasują posty! wiec sie nie martw
Ja przeczytałam info na górze więc Wam tu napisze że macie śliczne dzieciaczki
ja też czekam na swoją małą Wiktorkę z utęsknieniem.

Do góry