reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie możesz iść bazgrać. ja ide na film

Joanka przestań się uczyc bo nic dobrego z tego nie wyniknie... A na taką grzeczną dziewczynkę wyglądasz na fotkach hihihi ;) ;D ;D ;D

reklama
witam!
ale rewelacyjną niespodziankę Ineczka nam zrobiła. bardzo bym tak chciała, a właściwie moja siostra bliźniaczka, która wyjeżdża jutro na całe pół roku!!!! i nie będzie mogła być jak się Rozalcia urodzi.
właśnie wróciłam od lekarza trochę to trwało, ale przy tak skomplikowanej pacjentce to już tak jest. nic nie wskazuje na to żebym urodziła wcześniej. malutka waży 3100g, ale lekarz twierdzi że więcej. wszystko jest w porządku, poza nielicznymi wyjątkami :) tylko załapałam jakąś infekcję i mam brać dowcipnie, jak mówi mój gin pimafucin :).
jeżeli do terminu nic się nie będzie działo to chce żebym była w szpitalu 28.
chciałabym wytrzymać, bo przecież 25 czeka mnie ten cholerny egzamin, mam nadzieję, że dam radę i spokój mnie nie opuści :)
uciekam na jakąś kolacyjkę, bo już umieramy z głodu.

Joanka pisze:
Ale na luz pełen licze, jak pisałam niech się dzieje co chce. Ambicje muszę w końcu schować do wora, chociaż strasznie mi zależało na styoendium, bo pieluchy kosztują ....
mi do stypendium zabrakło 0,05 oceny
miałam średnią 4,10 a przyznawali ma mojej uczelni od 4,15 :p
dodam, ze na tej samej uczelni w Gdańsku przyznawali już za 3,8 >:D

400 miesięcznie przeszło koło nosa :p

tunia ja też niedawno brałam dowcipnie to co ty ;D basenik mnie załatwił :p

ide, bo serial leci :o

ide odpoczywać
jutro wrócę ;D

witam Panie!!!
pan doktor stwierdził dzisiaj tak:
szyjki - brak
wody się sączą
Mała ułożona prawidłowo, waży ok 3 kg, czekamy tylko na skurcze :)
w każdej chwili możemy rodzić i wszystko będzie dobrze
w 10 dni powinnam się rozdwoić
pędzę pomęczyć męża to może uda nam się wywołać jakieś skurcze :p

pozdrawiam
dobranoc ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No to Olga życzę Ci skurczykow na noc...

...I wszystkim nierozdwojonym kobitkom tez skurczyków życzę ;D ;D ;D

A mamusiom spokojnej przespanej nocki. Niech Wasze maluszki słodko śpią całą nockę. DOBRANOC

Nie spać!!! Zwiedzać!!!, tak mówi mój kolega ;D . u nas zamiast zwiedzać może być rodzić ;)!

nie śpię już od paru godzin i zaczynam się lekko nudzić.u mnie w domu raczej trudno o towarzystwo o 3 nad ranem, więc musi wystarczyć nam tylko nasze.

nie śpię, bo jednak spokój mnie opuścił i chyba mam stresa przed egzaminem.poza tym znowu śniło mi się, że urodziłam, było rewelacyjnie tylko już snów wystarczy teraz chcę się sprawdzić live;)!!! a najistotniejszym powodem jest to, że moja olusia znowu wyjeżdża i tym razem chyba będę płakać, bo przecież jej nie odwiedzę i dlatego nie będziemy się widziały conajmniej do świąt :(.

a właściwie to jestem bardzo wyspana, choć zasnęłam o 24 i pełna energii, wybiorę się na jakieś zakupy chyba, tylko, że muszę jeszcze poczekać do otwarcia sklepów:)! poza tym już głodna jestem!

miłego dnia wrześnióweczki!!

która dzisiaj???

No to sobie pospałam
kilka skrurczy jak co noc
do tego sen o ukradzionej torebce :(

obudziłam sie o 7 ale 1.5 h przeleżałam w ciszy, żeby mój mąz mógł sobie pospać
0 8.30 włączyłam kompa i zrobiłam sobie płatki z mlekiem (jak co rano na 1szy głód)
trochę mam wyrzuty sumienia, że go tak budzę ale już mi sie taaaaak nudziło i burczało mi w brzuchu :p

dzisiaj po południu odwiedzam gina - ciekawe co powie ::)

nie mam dzisiaj pomysłu na dzień, może coś posprzątam troszeczkę ::) się zobaczy

tunia - dzisiaj masz ten egzamin?

Miłego dnia !!!

reklama
Do góry