reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ciiiiiiiiii....
nie wywołuj wilka ;)

muszę troche posprzatać, bo muchy zaczynają się zlatywac :p ;D
do później

jakby co to jesteśmy w kontakcie sms-owym

reklama
ale nam zrobiła niespodzianke Ineczka
cichutko poszła sobie do szpitala, pisała ,że pewnie za 3 dni wróci
a tu urodziła!!
farciara, 15 dni przed terminem

Ale nam numer Ineczka odwaliła. I miała dokładnie ten sam termin co ja. I czy to nie ona mówiła że jej lekarz ostatnio powiedział że urodzi dopiero w październiku ??? Brawo lekarze, brawo. Po co kobietę stresować skoro do bani z tą ich wiedzą ?!

Aniulka, Melanie, to powinno was podnieść na "brzuchu" bo wczoraj Ineczka pisała o delkatnym sączeniu się wód...

Melanie, widzę że glut u ciebie się pojawił, witam w klubie glutowców :-)

Tak często tu zaglądam do was że normalnie szok.
Ale co zasiądę to mnie żrą wyrzuty że się nie uczę, że nie zdążę itd.
DÓŁ

Pozdrawiam was i ściskam w całym brzucho-obwodzie.

:-* :-* :-*

WITAM CIĘZARÓWKI
Troszkę poczytałam co pisałyście ale wiadomo wszystkiego nie nadrobię przedewszystkim dziekuję wam za tak miłe życzenia i słowa otuchy :)
jesteśmy już w domku i jest cudownie w końcu wszyscy razem,karmię małego piersią co jest nielada wyczynem zresztą same sie niedługo przekonacie ;D ale nie poddaję się ;)
Muszę opanować jeszcze to wszystko bo dopiero przyjechalismy ze szpitala i jestem troche przerażona jak to będzie...........a przypomniało mi się że mój dzielny mąż żle wpisał wagę Kubusia ważył 2960 g.

A Ineczka sieedziała cichutki o co?? Już tuli maleństwo... Melanie jak tam Twoje gluty??? Rodzisz już?? Ja też chce!!!!!!!!!!

Uff ale gorąco się robina wrześniowym wątku.

Izis fajnie, że już jesteś w domku. Już lecę poprawiać dane Twojego Kubusia

tak Izis my tu z Melanie się licytowałyśmy która pierwsza a Ineczka cichaczem poszła wczoraj na obserwację bo jej się coś sączyło i dzisiaj juz urodziła.... szczęściara ;)

reklama
Hej!!! Sorki że nie wpadam częściej ale mam tyle roboty.Mebelki mi przywiezli i powoli sie z wzystkimi gratami tacham do nowego.
Gratulacje dla Ineczki!!!! Szcześciara!!!! :laugh:
Ja własnie wróciłam od gina i mam szyjke wypunktowana na 4.Połowe skrócona i otwór na jeden palec. Mam sie spodziewać porodu w każdej chwili ,ale jak mnie nie złapie do 24(tj.przyszła sobota) to mam sie zgłosić na 9.00 na porodówke i mój lekarz podłączy mnie do kroplówki żeby mi szybciej poszło ;D.Ciekawe czy urodze wczesniej ::).
Melanie i Aniulka trzymam kciuki żeby byłyscie pierwsze.
Aniulka ja powtorze to co kolezanki!!! Galeria extra!!!! Naprawde swietna robota!!!!
Ide dalej walczyc na budowie.Juz tak niewiele zostało ,że nawet zmęczona nie jestem.
Miłego wieczorku.Papa :laugh: :-* :-* :-*

Do góry