reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

tunia, no to będziesz miała pracowity rok
ja na szczęście zdążyłam w czerwcu zakończyć moją edukację na uczelni :)
życzę Tobie powodzenia, na pewno dasz radę :laugh:

Mi sie wydaje, że będę miałą tyle pokarmu ile trzeba
a skoro wiara ma tu duże znaczenie, to super ;D

reklama
bylam wczoraj u gina na kontroli, powiedziala mi ze mam jakies ubytki w szyjce i costam jeszcze i bede miala problemy z donoszeniem nastepnej ewentualnej ciazy
fajnie:D
bo nastepne dziecko chcemy adopotowac
jak bedziemy mieli kupe kasy ;D

u mnie zmiana planów
mąż powiedział, że pojedziemy sobie na kebeba ;D

napisałam smsa do Blanus, że sie martwimy
ale pewnie są w sobie zakochane i nie mają na nic czasu
i że je całujemy
podpisano
wrześniówki i ja ;D

ja ide dzis na lowy do lumpeksow
co prawda wczoraj byly dostawy, ale mysle ze cos znajde
moj maz ostatnio kupil zajebiste lateksowe wdzianko, cos jakby plaszcz z sexshopu ;Dza 4 zl
bedzie prezent dla mojej kolezanki, ma niedlugo urodziny ;D

kangurki pisze:
bylam wczoraj u gina na kontroli, powiedziala mi ze mam jakies ubytki w szyjce i costam jeszcze i bede miala problemy z donoszeniem nastepnej ewentualnej ciazy
fajnie:D
bo nastepne dziecko chcemy adopotowac
jak bedziemy mieli kupe kasy ;D

teraz też miałas problemy
a Maksio jest na świecie ;)

mojej babci kiedyś powiedzieli, że nie będzie miała dzieci - 2 już miała
wycieli jej jajnik
i jakoś narodził się 3 dzieciaczek ;D

reklama
Do góry